Jippii, outo esine löydetty Nord Stream -putken räjähdys­paikalta

Tanska jakaa innokkaasti Venäjän disinformaatiota kansainväliselle medialle. Nord Stream 2 -kaasuputket omistavalta venäläiseltä Gazprom-yhtiöltä on ujutettu Tanskaan tieto, että kaasuputkien räjähdyspaikalta on löydetty pieni esine.

Iltasanomat: ”Tanskan tiedote tuli Venäjän presidentin Vladimir Putinin ilmoitettua, että Gazprom on löytänyt antennimaisen esineen noin kolmen kilometrin päässä Nord Stream -putken räjähdyspaikasta. Putinin mukaan asiantuntijat uskovat, että se voisi olla antenni, joka vastaanottaa signaalin räjähteen laukaisemiseksi.”

Jippii, kohta saattaa tulla tieto Putinilta, että antennimaisesta esineestä on mikroskooppisessa tarkastelussa löydetty teksti ”Made in Ukraina”. Koska tietoa  Ukrainan osuudesta kaasuputken räjähtämiseen ei ole vielä vahvistettu, saattaa olla, että venäläiset arpovat edelleen löytyisikö antennista ”Made in USA”.

Kun Suomi on liittymässä Natoon, jättiyllätyksenä kansainväliselle lehdistölle Putin saattaakin kertoa antenniin kirjotetun ”Made in Finland”. Samalla Putin avaa sitä, kuinka Venäjän huippututkijoilta kului aikaa tulkita antennin teksti, joka oli kirjoitettu muinaissaameksi kyrillisin kirjaimin. Teksti yhdistää Suomen ja Ukrainan kaasuputken räjäytykseen.

Lisätodisteeksi Putin näyttää Venäjän sieppaamaa USA:n ja Suomen välistä salaista viestiä. Joe Biden on vaatinut Suomea Naton kokelasjäsenenä räjäyttämään kaasuputken todisteeksi sotilaallisesta iskukyvykkyydestään.

”Jippii!” toteaa Vladimir Putin tyytyväisenä maanalaisessa, atomipommin kestävässä bunkkerissaan. ”Me dominoimme informaatioin kenttää maailmanlaajuisesti.  Tanska todisti sen todeksi. Suomi on saalistuslistalla ja listimme sen kuin luteen seinältä, rikolliset kaasuputken räjäyttäjät.”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu