Juha Sipilä ei unohdu – joka vuotinen muistutus raippahallituksesta

Kun uusi vuosi vaihtuu, odottaa apteekissa epämiellyttävä yllätys. Lääkkeet, jotka ovat maksaneet edellisillä kerroilla kympin, maksavatkin kassalla reilusti yli viisikymppiä. Hetken nikottelun jälkeen muisti palaa pätkittäin. Ai niin, taas pitää maksaa Juha Sipilä lisää!

Kyse on Sipilän köyhät kyykkyyn -hallituksen 50 euron alkuomavastuusta. 50  euroa kerätään vuoden ensimmäisistä lääkeostoista leikkaamalla  kelakorvauksesta.

Totesin apteekin kassalla: ”Joka vuosi tulee muistutus Juha Sipilän kuristushallituksessa ja Soinista. Sipilä ei ikinä pääse unohtumaan.”

Olihan lääkekorvauksia kautta linjan leikkaamassa myös kokoomuksen Alexander Stubb, mutta sairailta leikkaaminen on luonnollista kokoomuksen toiminnassa. Kukaan ei odota, että kokoomus ajaisi vähävaraisemman kansanosan hyvinvointia. Rikkaat ensin, koska valumisteoria.

Kun eduskuntavaalit ovat tulossa, kannattaa muistaa, että perussuomalaiset pettivät äänestäjänsä menemällä Sipilän hallitukseen. On tulossa katastrofaalinen persupetos, mikäli puolue menee Purrran johdolla hallitukseen. Purra on maalannut itsensä nurkkaan eikä pääse sieltä pois muuten kuin merkkaamalla itsensä lattiamaalissa.

Apteekin tiskillä pääsi suusta vielä loppukevennys: ”Ei koskaan pidä äänestää keskustaa ja persuja.”

Politiikan petturit luottavat siihen, että äänestäjien poliittinen muisti on kolme kuukautta. Siksi mikään ei muutu, vaan helppoheikit myyvät yhden rukkasparin hinnalla viisi paria. Eivätkä he kerro, että rukkaset hajoavat, ennen kuin niillä pääsee liiteriin asti.

Juha Sipilän rukkaset saa silmilleen joka ainoa vuosi apteekissa. Sipilä ei pääse unohtumaan, vaan säilyy kansakunnan muistissa lestadiolaisen maailmankuvan mannekiinina.

Leikkausten seuraus: Pitkäaikaissairaat maksavat lääkkeitä pikavipeillä ja luotolla – ”Rahat eivät riitä lääkkeisiin ja ruokaan”

Kirkkohistorian professori: Juha Sipilän lestadiolaisuutta yritettiin valkopestä todellisuutta vapaamielisemmäksi

Sipilän lääkeleikkauksista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu