Jumala käski sotimaan Afganistanissa ja minä menin sotimaan

Käskikö Jumala talibaneja tai al-Qaidaa tai isistä käymään pyhää sotaa Afganistanista? Ei, vaan käski USA:n entistä presidenttiä G. W. Bushia. Eikä Afganistanin sota riittänyt Bushille. Ääni, joka käytti nimeä Jeesus, käski Bushia menemään myös Irakiin. Koska Irakissa ei ollut al-Qaidaa, vaan valtaa piti Saddam Hussein, niin oli keksittävä hyväksyttävä syy sotaan. Sellaiseksi valikoituivat kemialliset aseet, joita USA:n sotilastiedustelu väitti olevan Irakissa.

Bush pääsi Irakissa päämääräänsä ja hirtätti Saddam Husseinin. Kumpaakin miestä, niin hirttäjää kuin hirtettyä, yhdisti uudestisyntyminen. Bush on uudestisyntynyt kristitty, helluntailaisen kaavan mukaisesti. Saddam Hussein piti itseään uudestisyntyneenä Nebukadnessarina, joka oli Vanhan testamentin mukaan Jumalan asettama hallitsija ja jolle oli annettu valta yli juutalaisten ja kaiken maailman. Sitten kummankin uudestisyntyminen on johdettavissa Raamatun teksteistä.

Irakin sota oli paitsi valloitussota, niin myös uskonsota, ristiretki. Suomesta Irakin sotaretkelle pääsi muutamia Patmos Lähetyssäätiön työntekijöitä. Heidän tarkoituksensa oli evankelioida muslimipakanoita amerikkalaisella evankeliumilla. Silloinen Patmoksen vetäjä Leo Meller hehkutti Radio Deissä, miten he ovat ainoa mukaan päässyt suomalainen ryhmä. Arvatenkin linkki Patmoksen ja Bushin välillä oli David Wilkerson, jonka luona Amerikassa Meller vieraili.

Wilkerson ei ole ainoa Valkoisen talon profeetta. Amerikan presidenttien luottoprofeetta Billy Graham seisoi G. W. Bushin vieressä useasti. Jos David Wikerson ja Billy Graham olisivat olleet oikeita profeettoja, he olisivat kertoneet Bushille ja maailmalle, mihin tuhoon ja pakolaisjoukkoihin Bushin sotaretket tulevat johtamaan, mittaamattomaan kärsimykseen, jossa traagisinta on sotaretkien tarkoituksettomuus. Eikä loppua tuholle, kärsimyksille ja pakolaisille ole näköpiirissä.

Sopiiko Jeesuksen sana G.W. Bushiin kuin myös David Wikersoniin ja Billy Grahamiin?

”Jos silloin joku sanoo teille: ’Katso, täällä on Kristus’, tahi: ’Tuolla’, niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.”

Jakeet antavat väärän kuvan sanomasta. Kristus tarkoittaa voideltua eikä suinkaan henkilöä, joka esiintyy Kristuksena.

Sanatarkka käännös:

”Jos silloin joku sanoo teille: ’Katso, täällä on voideltu’ tai: ’Täällä’, niin älkää uskoko. Sillä nousee valhevoideltuja ja valheprofeettoja, ja he antavat suuria merkkejä ja ihmeitä, jotta eksyttäisivät, jos mahdollista, myös valitut.”

Karismaattisuudessa, kuten helluntailaisuudessa, uudestisyntyminen on synonyymi voitelulle, kuten Bush. Karismaattiset profeetat, joita pyöri kuin  raatokärpäsiä myös Donald Trumpin ympärillä, kehuvat kilpaa voitelullaan. Heihin sopii sekä valhevoidellut että valheprofeetat.

Kumpi uudestisyntynyt oli harhautuneempi todellisuudesta, Saddam Hussein vai G.W. Bush?

”Saddam Husseinia kuulustellut CIA-agentti: ”Viettäisin mieluummin aikaa hänen kuin Bushin kanssa” Linkki artikkeliin.

 

Linkkejä Bushin päänsisäisiin äänin.

The Guardian

Independent

Helsingin Sanomat (maksumuurin takana).

 

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu