Jussi Halla-aho ei kadu al-Holin leirin syntejään

Jussi Halla-aho todisti, ettei hän kadu mitään,  mitä on koskaan sanonut. Tämä tuli selväksi, kun presidenttiehdokkaat Pekka Haavisto  ja Jussi Halla-aho olivat nokikkain Iltalehden vaalitentissä 22.1.

Halla-aho kritisoi Haaviston toimintaa rajusti argumentoiden samoin sanoin kuin al-Holin leirin lapsia ja äitejä tuotiin Syyriasta kotiin.

Haavisto jaksoi vääntää rautalangasta Halla-aholle: ”Meillä olisi Suomen passilla olevia lapsia, jotka kasvaisivat murrosikään (leirillä) terrorismin tyylisissä olosuhteissa ja saisivat mahdollisesti koulutuksen tällaisiin, eikä heillä Suomen kansalaisuus peruuntuisi mihinkään. Nyt he ovat täällä Suomessa, normaalin koulunkäynnin piirissä. Heistä kasvaa normaaleja ihmisiä.”

Halla-aho intti vastaan, aivan kuin profeettana tietäisi, etteivät lapset ja äidit muutu Suomessa: ”Näiden lasten vanhemmat kannattavat erittäin brutaalia ja raakaa ideologiaa eivätkä ole näyttäneet mitään merkkejä siitä, että he olisivat irtaantuneet siitä.”

Miten Halla-aho voi tietää, ovatko naiset muuttuneet tai katuneet, koska ne ovat tarkoin sivullisilta salattuja tietoja? Ei edes eduskunnan puhemies voi saada tietoja al-Holin leirin äideistä ja lapsista.

Jokainen meistä katsoo ihmisiä nähden heidän luonteensa samanlaisena kuin tunnistaa itsensä. Halla-aho näkee, etteivät ihmiset muutu, koska hän ei itse muutu. Hän on aina ollut sama kuin on ollut lapsuudestaan ja nuoruudessaan. Sama, mutta sanoisi toisella tavalla, jotteivat vanhat synnit näkyisi poliittisella uralla.

Seuraava katkelma Halla-ahon nuoruudesta ei ole hänelle synti edelleenkään, koska se on hänen muuttumatonta identiteettiään:

”Näin Halla-Aho kommentoi satanismia:

”Ei sillä ole väliä mitä tekee, vaan miten tekee. Jos satanismilla tarkoitetaan Bathorya, niin se on kaunista. KAUNISTA!!!”

Kun Halla-Aholta kysytään, haluaisiko hän olla orjakauppias, antaa hän vielä suoremman vastauksen.

”Minä ainakin haluaisin piiskata ja komennella neekereitä. (Tämä ei ollut huumorivastaus. Neekeri ei ole naurun asia. Minä olen arjalainen ja ylpeä siitä)”

Lehden toimitus korostaa erikseen, että myös suluissa kirjoitettu osa on Halla-Ahon sanomaa.”

Halla-ahon päämäärätietoisuuden kiteyttää erinomaisesti entinen suojelupoliisin päällikkö ja eduskunnan pääsihteerinä toiminut Seppo Tiitinen luonnehtiessaan Halla-ahoa:

”Halla-aho on henkilönä pelottavin hahmo, minkä minä olen politiikassa tavannut. Hän on hyvin terävä, johdonmukainen ja immuuni ulkopuoliselle maailmalle. Yleensä ihmiset reagoivat silmillä tai ilmeillä siihen, mitä ympärillä tapahtuu, mutta hän ei reagoi silmänräpäykselläkään.”

”Seppo Tiitisen mielestä vanhoista blogikirjoituksista on löydettävissä ”se todellinen Halla-aho, joka tuskin vielä on täysin kuollut ja kuopattu”. Hänen mukaansa Halla-aho toteutti puolueessa ”ulkopuleerauksen”, jolla haluttiin saada se näyttämään hallituskelpoiselta.”

Perussuomalaisten hallituskelpoisuus onnistui mestari Halla-ahon valitun Riikka Purran sumeilemattomien vaalivalheiden avulla.

 

Blogiin, jossa käyn lävitse Pekka Haaviston ajojahtia: Al-Holin leirin lapset, Pekka Haavisto ja konsulipäällikkö Pasi Tuomisen jarrutus perussuomalaisittain

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu