Jussi Halla-aho ei tiedä biologian alkeita, vaan toistaa Päivi Räsäsen ja Vladimir Putinin narratiivia

Jyväskylän seudun perussuomalaisten ex-puheenjohtaja paljasti blogissaan yllättävän tiedon halla-aholaisen kultin palvotun mestarin keskiaikaisesta arvomaailmasta. Sukupuolia on kaksi.

”Suvullisesti lisääntyvät olennot, kuten ihminen, jakaantuvat kahteen sukupuoleen. Toki on erilaisista syistä johtuvia poikkeamia, mutta he eivät muuta kokonaiskuvaa. On myös ihmisiä, joilla on syntyessään neljä sormea, mutta tämä ei muuta sitä, että ihminen lajina on viisisorminen, Halla-aho perusteli presidenttiehdokkaana.”

Halla-ahon opetuslapsen usko mestariin erehtymättömyyteen on vilpitön: ”Halla-ahon vastaus on perusbiologiaa. Se on pragmaattinen ja kiihkoton sekä tosiasiaa.”

En ole vielä kuullut perusteluja, miksi Halla-ahon uskonoppi on tosiasia.

Jyväskylän seudun perussuomalaisten ex-puheenjohtaja sekä muut  asiaan vihkiytyneet voisivat yrittää perustella, mikä todistaa mestarin uskonopin tosiasiaksi.

Jussi Halla-ahon, Päivi Räsäsen ja Vladimir Putinin narratiivia levittää myös Donald Trump niin kutsuttujen kristittyjen tukemana. Afrikassakin se leviää kuin tulipalo rutikuivalla savannilla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu