Jussi Halla-ahon ja Päivi Räsäsen yhteys Vladimir Putinin anti-woke uskontoon 

En tiedä, kuinka syvällisesti perussuomalainen eliitti on kiinnittynyt anti-woketukseen, mutta ilmiö on perussuomalaisuuden ydintä, moottori, joka pyörittää puolueuskovaisuutta.

Anti-woketus nosti Halla-ahon diggaaman Trumpin valtaan, mikä on perussuomalaisuudelle parasta länsimaissa piiitkään aikaan. Putinia, anti-woketuksen tsaaria, Trump ihailee ja puolustaa häpeilemättömästi.

Halla-aho suomalaisena tietää Venäjän vaarallisuuden, mikä on realismia, mutta sisimmässään hän näyttäisi kannattavan trumpistista anti-woketusta.

Juha Ristamäki Iltalehdessä: ”Ylen haastattelussa Halla-aho myönsi, että osa perussuomalaisista on nähnyt Venäjän jonkinlaisena konservatiivisena vastavoimana arvoliberalismille ja niin sanotulle woke-ideologialle. Samaa voi sanoa perussuomalaisten suhtautumisesta myös Yhdysvaltain presidenttiin Donald Trumpiin ja Unkarin pääministeri Viktor Orbániin.”

Halla-ahon suhteesta Venäjään:

”Tuolloin Euroopan parlamenttiin syntyi uusi oikeistopopulististen ja EU-kriittisten edustajien ryhmä nimeltä Identiteetti ja demokratia (ID). Perussuomalaisten puheenjohtajana Halla-aho ajoi puolueensa tuon ryhmän jäseneksi.”

Persussuomalaisten läntinen sisarpuolue ruotsidemokraatit kammoksuivat Halla-ahon siirtymistä putinistien leiriin. Jopa  Ruotsissa ymmärrettiin, ettei pidä mennä EU:n sisällä ajamaan Putinin etuja. Ehkä Halla-aho laskelmoi, että Venäjästä voisi olla tulevaisuudessa hyötyä trumpistisille valtapyrkimyksille.

Entä Halla-aho ja Nato?

”Ilta-Sanomien jutun mukaan eräs perussuomalainen puolueaktiivi kertoi ajautuneensa Halla-ahon kanssa riitaan Nato-jäsenyydestä ennen Halla-ahon valintaa puheenjohtajaksi. Puolueaktiivin mukaan Halla-aho kannatti Suomen Nato-jäsenyyttä, mutta ilmoitti, ettei aio edistää sitä.”

 

CNN:n loistava artikkeli anti-wokesta:

The ’anti-woke’ crusade has come to Europe. Its effects could be …

””Tämä (woke) on noitavaino niitä ihmisiä vastaan, jotka kyseenalaistavat status quon”, Alouane lisäsi. ”Sen sijaan, että yritettäisiin parantaa asioita, puuttua syrjintään, rodulliseen profilointiin ja Ranskan kolonisaation historiaan liittyviin kysymyksiin … Näitä tutkijoita [ja] tutkijoita pidetään uhkana niin sanotuille republikaanisille arvoille.”

”Se herättää myös kysymyksiä akateemisista vapauksista, Hayat sanoi CNN:lle. Ranskan tarvitsee vain katsoa, miten Unkarin johtajat murensivat sen koulutussektoria, kielsivät sukupuolentutkimuksen korkeakouluissa ja pakottivat Central European Universityn (CEU) poistumaan maasta, koska se ei noudattanut nationalistista maailmankatsomusta.”

Anti-woketus toimii, kuten CNN kirjoittaa:

”Hän lisäsi, että ”wokettamisen” vastaisku auttoi tuomaan Donald Trumpin valtaan; Ranskan ja sen nuorison on paettava tätä.”

Samoin Suomen nuorison on paettava halla-aholaista anti-woketusta, mikäli he haluaa tulevaisuudessa elää demokratiassa eikä Venäjän ideologisena satelliittina, Uutena Unkarina.

 

Päivi Räsänen ja Jussi Halla-aho ovat toisiaan täydentäviä anti-wokettajia. Halla-aho on Putinin ja Räsänen patriarkka Kirillin, joka on Putinin KGB aikainen ystävä ja Venäjän kirkon päämies, ikään kuin paavi Vladimir Putinin armosta.

Patriarkka Kirillin ja Päivi Räsäsen yhteinen sota ihmiskunnan puolesta

”Venäjän invaasio Ukrainaan pohjustettiin historiasta tutulla uskonopilla valitusta kansasta. Mukaan on mahtunut myös samaa retoriikkaa, jolla läntinen kristillinen oikeisto maalaa ihmiskunnan tulevaisuutta.

Patriarkka Kirill jylisi sunnuntaisaarnassaan erityisesti homoseksuaalisuutta ja pride-paraateja vastaan. Sodassa on hänen mukaansa kyse siitä, ”kummalle puolen Jumalaa ihmiskunta asettuu”.

Sama Pride-sodan marssilaulu löytyy Päivi Räsäsen twiitistä:

”Pride-ideologian tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiinsä ja isäänsä sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa…”

Anti-woketus on synonyymi antikristillisyydelle, hyökkäys kaikkea sitä vastaan, mitä Uusi testamentti puolustaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu