Juutalaisviha ruokkii natsi-Saksan aloittamaa holokaustia

Juutalaisvihalla on pitkät perinteet, etenkin kristillisyydessä. Teologisen pohjan holokaustille loi Martti Luther kammottavalla kirjallaan Juutalaisista ja heidän valheistaan. Eivät muutkaan kirkkoisät olleet kristittyjä sanan alkuperäisessä merkityksessä. Luther oli pitkän ketjun jatkumo jalostaen mm. Augustinuksen juutalaistulkintoja, joista oli kätevä muokata oppi puhdasrotuisesta arjalaisuudesta.

Islam on käänteinen tulkinta Raamatusta. Siten muhamettilaisuus on suhteessa juutalaisuuteen valittu kansa, samalla tavalla kuin kristityt ovat syrjäyttäneet juutalaiset. Kaikki ovat omalla tavallaan puhdasihmisiä, syntisiä, mutta pestyjä ainoalla oikealla vedellä.

Juutalaisvihan taustalla on paljolti sama kirja, jota myös juutalaiset lukevat.

Saksan kaduilla juutalaiset eivät enää uskalla käyttää vaatteita, joista heidät voi tunnistaa.

 

”Moskovan alueella venäläiset jatkavat natsipolitiikan toteuttamista, täällä – merkitsemällä juutalaisten naapureidensa talon ”Jude” -merkillä ja tähdellä – kuten Saksassa 1930-luvulla.”

 

Harvardia pidetään hyvänä yliopistona, mutta edes siellä ei pystytä erottamaan USA:ssa opiskelevaa juutalaista Israelin valtiosta. Hulluus leviää eikä tartuntaa estä  älykkyysosamäärä.

”Harvardin opiskelijat, jotka protestoivat Israelia vastaan, ympäröivät juutalaisen opiskelijan ja estävät häntä lähtemästä.”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu