Kaisa Juuso ja perussuomalaisten sotepetos

Iltalehti perkaa sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson perustoimintaa:

”Viime kaudella oppositiossa torniolainen Juuso profiloitui ajamalla sitä, että Kemissä sijaitseva Länsi-Pohjan keskussairaalaa tulee lisätä lakiin pysyvästi ympärivuorokautisen päivystyksen sairaalana. Hänellä oli pitkät perustelut lakkautuksen tuomista haitoista, muun muassa se, ettei muutos säästäisi.

Nyt sosiaali- ja terveysministerinä Juuso esittää Länsi-Pohjan sairaalan erikoissairaanhoidon ympärivuorokautisen päivystyksen lakkautusta, eli myös synnytykset lakkaavat. Päätös oli osa hallituksen kehysriihen säästöpäätöksiä.”

Perussuomalaiset ovat hallituksessa kokoomukselle ns. hyödyllisiä idiootteja. He edistävät intohimoisesti kokoomuksen ikiaikaista unelmaa ajaa alas julkista terveydenhuoltoa, jotta mehiläiset ja pihlajalinnat ja terveystalot voivat kuoria veronmaksajien rahat.

Pääomalla ei ole perussuomalaista isänmaata, mutta pörssipääomalla on perussuomalaiset kaisajuusojen arvot. Voitot ohjataan veroparatiiseihin, vaikka muuta väitetään julkisuuskuvan kiillottamiseksi.

 

Lisäys

Kommentti: ”Kun tuo roskapuhe veroparatiisiyhtiöistä ei näytä loppuvan…”

Vastasin: ”Käytän blogissa sanontaa ”pörssipääomalla”, jolla viittaan pörssissä listattuihin firmoihin eli sidonnaisuuksien ketjuihin, jotka rahoittavat mm. kokoomusta. Kokoomuksen puolueidea on jakaa soterahaa niille, jotka omistavat osakkeita ja pääomia.

”Mehiläisen pääomistaja on CVC Capital Partnersin hallinnoimat rahastot.”

https://www.cvc.com/

Seurasin tarkkaan, kun Terveystalo listautui pörssiin Sipilän ja Orpon sotesekoilun aikana. Isoja siivuja ostivat kokoomusta kannattavat pääomasijoittajat, mahtisuvut.

Ei ole ilmaista vaalirahaa. Mutta on sinisilmäisiä perussuomalaisia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu