Kansanedustaja Ville Tavion piikkilankafasismi

Täytyy ihmetellä, miten alas lokaan putinistessa uskonnollisuudessa perussuomalaiset Ville Tavion johdolla voivat vajota.

Ei Tavion kolmannen sukupuolen vainoamisessa ole kyse kristinuskosta, vaan samoista fobioista, joita Venäjän propaganda levittää niin lännestä kuin Ukrainasta.

Originaalin kristinuskon  mukaan sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Kun originaali kristinusko syrjäytettiin, alkutekstejä ryhdyttiin väärentämään, mistä esimerkkinä Matteus 19:12, josta alkutekstien mukainen käännös kuuluu:

”Sillä on eunukkeja, jotka äitinsä kohdusta syntyvät sellaisiksi…”

Jeesus kertoo kolmannesta lisääntymiskyvyttömästä sukupuolesta. Äidin kohdusta syntyminen tarkoittaa Jumalan luomistyötä.

Antikristillisyys kertoo satuja kahdesta sukupuolesta. Tätä väärennöstä Tavion lisäksi toitottaa Venäjä ja Amerikkalainen äärioikeisto.

Tavio mainostaa kangaskassia, jossa sateenkaariväen symbolin yli on vedetty piikkilankaristi.

Tavio twiittaa: Nyt sitä saa ja jokaisesta myydystä kassista euro salolaiselle lukiolaiselle ”Kassin sanoma sitoutuu vahvaan perimätietoon ja viimeisimpiin tutkimuksiin.”🤩

Taviolla on hymiön perusteella hauskaa. Varmasti natseillakin oli hauskaa, kun he sulkivat piikkilanka-aidan taakse homoja sekä muita ihmisiä, jotka eivät täyttäneet arjalaisen puhdasihmisen kelpoisuusvaatimuksia. Osa näistä ihmisistä murhattiin yhdessä juutalaisten kanssa.

Tavion kannattaisi hakea Putinin propagandaministeriöön töihin. Siellä hän voisi toteuttaa missiotaan ”vahvaan perimätietoon” nojautuen tarvitsematta pelätä rikoslakia. 

Image

Mihin gassigate liittyy, siitä voi lukea Tavion twiitin kommenteista, joista lainaus: ”Hän on alakoululainen. Aika alas näköjään voi #perussuomalaiset vajota. Piikkilankarasti sateenkaarikassin päällä on hyökkäys seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä vastaan. Tätä #persut masinoi. Ilkeää. Kassijuttu taas fundamentalistihäirikköisän masinoimaa.”

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu