Katolisten pappien pedofilian mahdollistaa laittomuuden uskonoppi

Katolisen kirkon uusin pedofiiliskandaali Ranskassa ei yllätä. Sama tapa toimia on noussut esiin Australiassa, Saksassa, Yhdysvalloissa…

 10 vuotta sitten Katolisen tiedotuskeskuksen johtaja Marko Tervaportti paheksui median liiallista intoa pedofiliaskandaalin uutisoinnissa: ”Kuulun sellaiseen joukkoon katolilaisia, jotka ovat sitä mieltä, että median ylitsepursuava vatkaaminen tässä asiassa, ei edistä asiaa. Se ei ole hyvä näille uhreille, eikä se muutenkaan tuota muuta kuin turhaa toistoa.”

Marko Tervaportti syyllistää uhreja, mikä on ollut osa katolisen kirkon taktiikka: ”Tervaportti uskoo, että mediaa on valjastettu myös vahingoittamaan kirkkoa. Sama koskee myös entisten ja nykyisten hyväksikäytön uhrien ulostuloja median kautta.” ”Varmasti osa heidän motiiveistaan voi olla hyviä, niin ikävä kyllä, myös taloudellisen hyödyn saaminen on osa sitä.”

Kymmenen vuoden aikana on tullut toistoa toiston perään katolisten pappien pedofiliasta, mutta onko se ollut turhaa?

Vähemmälle huomiolle on jäänyt pohdinta, mistä katolisen kirkon pedofilia johtuu. Pappien selibaattiin vetoaminen on populistista saivartelua, joka ei avaa uskonopin kokonaisuutta, vaan siirtää katseen pois pimeyden ytimestä, avatusta hunajapurkista, tarjottuna pedofiileille ja muille vääryyden tekijöille, kuten Timo Soinille.

Katolisen kirkon katekismus: ”982. Sellaista rikkomusta ei olekaan, olipa se kuinka raskas tahansa, jota ei pyhä kirkko voisi antaa anteeksi. ”Sellaista ihmistä ei olekaan, joka olisi niin paha ja syyllinen, ettei hänen näköpiirissään olisi varmaa toivoa syntien anteeksiantamisesta, kun hän vilpittömästi katuu rikkomuksiaan.”

Anteeksiannosta kirkko on tehnyt ikiliikkujan. Kun pedofiili pappi kärähti, hän sai anteeksi ja siirrettiin synneistä puhdistettuna uuteen seurakuntaan. Kun siellä jäi kiinni pedofiliasta, niin sai synnit taas anteeksi ja siirron uuteen seurakuntaan, jossa toiminta jatkui jne jne jne. Ikiliikkuja on tuonut turvaa pedofiileille, mutta ei ole suojellut lapsia.

Pedofiilipappi saa kirsikkana kirkolta palkinnoksi taivaspaikan, jonka maan päällä voi antaa yksin The Kirkko. Taivaslipussa lukee:

”Kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta”
846. ”Miten tämä kirkkoisien usein toistama tulisi lause käsittää? Myönteisesti muotoiltuna se tarkoittaa, että pelastus tulee kokonaan Kristukselta, Päältä, kirkon kautta, joka on hänen ruumiinsa. Tästä syystä eivät sellaiset ihmiset voi pelastua, jotka huolimatta siitä että tietävät Jumalan perustaneen Jeesuksen Kristuksen kautta katolisen kirkon autuuteen välttämättömäksi, eivät kuitenkaan tahdo siihen liittyä tai siinä pysyä.”

Katolisen uskonopin mukaan homma etenee niin, että pedofiilipapit nauttivat taivaan iloista, kuin sen sijaan heidän uhrinsa kituvat helvetin tulessa. jos eivät ole kuuluneet taivaslippuja jakavaan The Kirkkoon.

 

Mitä tarkoittaa laittomuuden uskonoppi? 

Apostolit tiesivät, että heidän jälkeensä nousee valtaan laittomuus. Kreikan anomia, laittomuus, tarkoittaa ”elää ja olla kuin lakia ei olisi, olla itselleen laki, asettua lain yläpuolella”. Laittomuus sopii täydellisesti katoliseen kirkkoon, kun se antaa itse ottamassaan vallassa syntejä anteeksi, jolloin se on laki itselleen, asettunut lain yläpuolelle.

Laittomuus on tabu kristillisyydessä.  Ehkä se johtuu siitä, että luterilainen kirkko juo samasta maljasta katolisen kirkon kanssa. Luterilainen kuin myös katolinen avainten valta on laittomuuden tekijöiden valtaa, jonka luterilaisuus on perinyt katoliselta kirkolta – apostolisessa suksessiossa.

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu