Keskustelu elintasosurffareista on läpivalaisu perus/suomalaiseen rasismiin

Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan toimitusjohtaja Aki Kangasharjun on ottanut kantaa keskusteluun elintasosurffareista. Tämä on erityisen kiusallista kokoomukselle, jonka äärisiipi flirttailee häpeilemättömästi halla-aholaisuuden kanssa. Kun äänessä on elinkeinoelämän vaikuttaja, jolla on huoli Suomen teollisuude kansainvälisen kilpailukyvyn tulevaisuudesta, niin maahanmuuttoa vastustavien ääntä pitäisi saada puolueessa hiljennettyä. Kokoomuksen varainkeruu kun nojaa paljolti pääoman ja teollisuuden anteliaisuuteen, jolloin ruokkivan käden lisäksi antajan suuta pitäisi kuunnella. Keskustan tilanne on erilainen, sillä se käy maaseudulla kovaa kisaa perussuomalaisten äänistä. Siksi irtiotot tyyliin Juha Pylväs taputellaan kohteliaasti hymyillen käsitellyiksi.

Entä kuka perus perussuomalainen uskaltaa lukea ajatuksella Aki Kangasharjun faktoja, jotka ovat myrkkyä propagandistiselle maailmankuvalle? Jukka Hankamäen perussuomalaisuuden ideologiaa avaavan teoksen nimeä sivuten Totuus pelottaa.

”Kangasharjun analysoimien tilastojen ja tutkimusten mukaan korkeasti koulutetut maahanmuuttajat säästävät Suomen koulutusresursseja kouluttautumalla muualla ja tuomalla ammattitaitonsa Suomeen. Toisaalta he eivät kilpaile suomalaisten korkeakoulutettujen kanssa työpaikoista.”

”Vähän koulutettujen muuttajien työllisyystilanne taas on parempi, kuin suomalaistaustaisten, selvisi hänelle Eurostatin tilastoissa.”

”He tarvitsevat sosiaaliturvaa vähemmän kuin vastaavat suomalaistaustaiset.”

”Afganistan on tuonut maahanmuuton uudelleen tapetille. Poliitikot ovat lietsoneet tästä pahaa vertaa. He ovat puhuneet haittamaahanmuutosta ja elintasosurffailusta. Halusin kirjoittaa kolumnin siitä, mitä tilastot ja kansainvälinen taloustieteellinen tutkimus aiheesta sanoo, Kangasharju kertoo Iltalehdelle.”

”Haittamaahanmuutosta on puhunut perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra ja elintasosurffauksesta keskustan ryhmäpuheenjohtaja Juha Pylväs.”

”Kangasharjun mukaan maahanmuuttajien työllistymiseen liittyvissä puheissa on rasistisia sävyjä.”

Kun puhutaan Putinin trollitehtaasta, niin Suomen näkyvin ja repivin trollitehdas on sisään rakennettu perussuomalaisuuteen.  Haarakonttoreiden tuotoksia löytyy reippaasti enemmän kuin liikkeen kannatus edellyttäisi, niin Facebookista kuin Twitteristä sekä iltalehtien kommenteista, mutta myös Uuden Suomen blogeista. Vallataan medioissa tilaa, jotta sanoma näyttäytyisi suomalaisen enemmistön äänenä.

Linkit Aki Kangasharjun kannanottoihin:

Iltasanomat: Ovatko elintasosurffareita sittenkin suomalaistaustaiset itse?

Iltalehti: Matalasti koulutetut maahanmuuttajat ovat useammin töissä kuin suomalaiset verrokkinsa – Etlan Kangasharju: ”Poliitikot lietsoneet pahaa verta”

 

+9

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu