Kirkon halloween haamut lukitussa kaapissa

Kirkollinen taikausko ei eroa millään tavalla afrikkalaisesta poppamiestaikauskosta. Kirkon taikausko on sanoitettu niin nerokkaasti, ettei synny vaikutelmaa taikauskosta, vaan suuresta viisaudesta.

Kirkossa on voimakas tahtotila pitää perisynti, pelastusoppi, hätakaste, sadistinen helvetti- ja kadotusoppi, lukitussa kaapissa, jonka avaimet ovat teologeilla. Tuomiokapituli, inkvisitio, valvoo, että papit ja piispat pysyvät valassaan eivätkä kyseenalaista halloween kummituksien olemassaoloa.

Entä mitä tapahtuisi, jos haamut pääsisivät halloweenina kirkon kaapista kaduille ja kurkkisisivat ikkunoista sisään? Siinä olisi kauhua, joka saisi monen aikuisen hiukset nousemaan pystyyn. Lapsia naurattaisi. He pitäisivät kirkon haamuja pilana. Ei sellainen ole totta! Nyt on halloween!

Kirkon halloween on jatkunut vuosisatoja ja jatkuu edelleen. Jotta halloween haamut eivät arkipäiväistyisi eikä niitä tutkittaisi tarkemmin, ne pidetään hienovaraisesti reservissä. Jos ne joka päivä tuotaisiin saarnoissa ja puhessa esiin, niin aikusetkin huomaisivat saman kuin lapset.

Ei Jumala ole paha ja ilkeä, niin kuin kirkon haamut todistavat! Kirkko tekee pilaa Jumalasta!

Halloweenia!

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu