Kirkon kummitukset, miehimykset

Jatkuvasti törmää kristillisissä keskusteluissa kirkon kummituksiin, joita kutsutaan miehimyksiksi. Kummitusta huutavat apuun lähinnä konservatiiviset kristityt, jotka löytävät miehimykset kirkon vuoden -38 käännöksestä

”Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,” (1Kor.6:9)

Kirkon kielipelissä miehimykset tarkoittavat homoseksuaaleja.

Kirkon oppi-isä Luther sen sijaan käänsi kreikan arsenokoites’in pedofiileiksi.  Vanhassa Ut:n käännöksessä miehimykset ovatkin ”pilttien cansa macavat”.

Arsenokoites’in yksi käännösvaihtoehto on ”miesten turmelijat”.

Miesten turmelijat sopii parhaiten Jeesuksen sanoihin:

”Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.” (Luuk.17:34)

Kaksi miestä samalla vuoteella vastaa hyvin arsenoikoites’in etymologiaa.

Raamatun aikana niin homo- kuin heteroseksi oli paljolti alistamista. Varakkaampi ja voimakkaampi alisti köyhemmän ja heikomman samalle vuoteelle, turmeli hänen ihmisarvonsa. Tai sitten vanhemmat päättivät avioliitosta, jolloin pakotettiin seksiin. Alistettu oli samalla vuoteella alla eikä hänellä ollut mahdollisuutta päästä nousemaan vapauteen.

Kun seksisuhteet perustuvat molempien suostumukseen ja haluun, niin silloin ei ole alistajaa. Alistettu seksisuhde on kriminalisoitu, kiitos sekularismin ja humanismin, jotka ovat, kuinkas muuten, kirosanoja monille konservatiiveille.

Apostoli Paavalin mukaan pedofiilit eivät saa periä Jumalan valtakuntaa.

Katolisen kirkon mukaan Paavali kirjoitteli omiaan. Katoliset pedofiilipapit perivät taivasten valtakunnan, kun kirkko antaa heidän syntinsä anteeksi seitsemän kymmentä seitsemän kertaa.

Paavalin lisäksi Jeesus opetti vastoin The Kirkon uskonoppia. Jeesus oli väärässä kertoessaan, että samalle vuoteelle alistava pedofiilipappi jätetään ja alistettu uhri korjataan taivaan valtakuntaan.

Puolitoista miljardia katolilaista ynnä muut miehimysuskovaiset eivät voi olla väärässä, joten katolilaiset pedofiilipapit korjataan talteen ja uhrit jätetään häväistyinä makaamaan vuoteelle. Paavin kirkko on erehtymätön.

Katolisen Kirkon Katekismus, 891. ”Virkansa nojalla Rooman piispalla, piispainkollegion päällä, on tämä erehtymättömyys, kun hän kaikkien uskovien ylipaimenena ja opettajana.”

Tämä sama oppi on hiljaa hyväksytty myös luterilaisessa miehimyskirkossa, josta on mahdotonta löytää pienintäkään kiinnostusta alkuteksteihin kirjattuun sanomaan.

Alkutekstit poltettaisiin kirkkojen roviolla, mikäli ne saisivat jonkinlaisen totuusarvon. Internetin aikakautena polttaminen ei riittäisi. Ensin pitäisi päästä Kiinan ja Venäjän mallin mukaiseen valtiojärjestykseen

 

Kirjaroviot valaisivat Saksaa – Tiellä sananvapauteen

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu