Kissan kiduttamalla tappaneesta Mikael Näkkäläjärvestä SDP:n puoluesihteeri!

SDP:n puheenjohtajaksi noussut Antti Lindtman runttasi tutkaparikseen puoluesihteeriksi Mikael Näkkäläjärven. Saksassa nousi kohu Näkkäläjärvestä, sillä hänet on tuomittu kissan taposta

Entä miksi Saksassa kauhistellaan kissantappajaa sekä perussuomalaisia ministereitä, kuten Wille Rydmania ja Riikka Purraa. Olisiko syynä se yksinkertainen asia, ettei sivistysvaltioissa pitäisi nostaa politikan parrasvaloihin natsittelijoita, rasisteja eikä kissan tappajia.

Anteeksi pitää antaa, mutta kissan tappaja pysyy kissan tappajana, vaikka Antti Lindtman paasaa anteeksiantoa.

Ylen uutisissa vähäteltiin Näkkäläjärven osuutta kissan tappamisesta. Kyse oli kuitenkin pitkäkestoisesta rääkkäämisestä.

Iltalehti: ”Näkkäläjärvi kertoi kuulusteluissa poikien sytyttäneen nuotion mökin pihaan ja huomanneen sitten asunnon alla aikuisen kissan. Osa pojista taas muistaa kissan tappamisen alkaneen sisätiloissa, ennen kuin eläimen hakkaamista jatkettiin pihalla.

– Tätä kissaa piti lyödä varmaankin kymmenen lyöntiä, ennen kuin se kuoli, yksi pojista kertoi kuulustelussa.

Myös Näkkäläjärvi kertoi aikuisen kissan tappamisen kestäneen yhtä iskua pidempään.

– Hakkasimme kissaa niin pitkään, että se hiljeni ja todennäköisesti kuoli, Näkkäläjärvi kuvaili tapahtumia kuulusteluissa.”

Eikä siinä kaikki:

”Edellisenä iltana pentuja mökillä tappaneet pojat olivat tuolloin polttaneet kuolleita kissoja pihalle sytytetyssä nuotiossa ja sama tehtiin perjantain ja lauantain välisenä yönä: kuolleeksi arvioitu kissa siirrettiin jääkiekkomailalla pihamaalle sytytettyyn nuotioon.

Poliisin saapuessa paikalle poikien vierailun jäljet oli nähtävissä ympäri mökin pihapiiriä. Puoliksi palaneita kuolleita kissoja oli siellä täällä. Nuotio oli vielä hiilloksella.

Mökin oveen pojat olivat kirjoittaneet viestin: ”Tapettiin sun katit”. Viesti oli maalattu oveen Näkkäläjärven isältä haetuilla spray-maaleilla.

Sisällä tuvassa vallitsi sekasorto. Huonekalut olivat hujan hajan kaadettuina. Ikkunat oli rikottu. Kuulusteluissa pojat eivät tunnustaneet rikkoneensa ikkunoita tai tuhonneensa paikkoja sisällä. Ainoastaan yhden hyllyn kaataminen ”saattoi” olla poikien tekosia.

Verijälkiä kahden edellisen yön väkivallasta löytyi niin pihamaalta kuin sisältä mökistä.”

Näkkäläjärvi on rangaistuksensa kärsinyt, mutta ei häntä olisi pitänyt nostaa SDP:n puoluesihteriksi.

Antti Lindtman sai sitä, mitä tilasi. Ylimielisyys osui omaan nilkkaan. SDP sai pahasti siipeen, ennen kuin Lindtman pääsi lentoon.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu