Kokoomus on vakuutuskuori sipilöiden veroparatiisi

Kokoomuksen uusi vaalislougan: ”Kaikki Suomen pääomasijoittajat, yhtykää kokoomuksen riveihin! Me olemme veroparatiisinne!”

Petteri Orpo lupasi hallitusvaltaan päästessään luopua Marinin hallituksen verovälttelyä ehkäisevästä  arvonnousuverosta, jolla estetään välttämästä Suomen verotus, kun  vaihtaa kirjansa  halvemman verotuksen maahan. Arvonnousuverosta käytetään myös ilmaisua maastapoistumisvero, joka meikäläisen ajattelussa tarkoittaa duunarille ylimääräisiä veroja lähtiessä ulkomaille.

Iltalehdet ynnä muu kokoomustaustainen pääomamedia kertoo mieluummin maastapoistumisverosta, jotta tollo meikäläinen ei ymmärtäisi, mistä on kysymys ja pitäisi siksi hallituksen päätöksiä absurdeina.

Kokoomuksen ideologian mukaisesti rikkaiden pitäisi edelleen saada siirtää pääomiaan vakuutuskuoressa veroparatiiseihin, kuten Luxemburgiin. Näin Suomen verottaja eli kansalainen jäisi nuolemaan näppejään, vaikka duunari joutuu maksamaan veroa työnantajan joululahja kinkusta. Kuuluisin verovälttelijä vakuutuskuorineen on entinen pääministeri Juha Sipilä.

Ministeri Li Andersson Facebookissa: ”Arvonnousuvero tulee maksettavaksi vasta, jos Suomessa hankittua omaisuutta myydään veron välttelemiseksi toisessa maassa. Tällöinkin maksettavaksi tulee samantasoinen vero, jonka henkilö olisi maksanut omaisuutensa myynnistä myös Suomessa.”

”Suomessa arvostetaan usein kansainvälistä esimerkkiä ja on hyvä todeta, että rikkaiden vevovälttelyn ehkäisemiseksi arvonnousuvero on otettu käyttöön muun muassa Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Ranskassa, mutta tähän asti ei Suomessa.”

Miksi  arvonnousuveroa ei ole otettu Suomessa käyttöön, kuten kapitalismin kehdossa Yhdysvalloissa? Siksi että kokoomus on istunut hallituksessa liian pitkään ja että edellisen hallituksen perimmäinen tarkoitus oli suojella Vakuutuskuori Sipilän sekä muiden vastaavien omaisuutta Suomen verotukselta.

Li Andersson: ”Kokoomus, onko todella niin että teidän tavoitteenne on siirtää verot pieni- ja keskituloisten maksettavaksi?”’

Kyllä me aikoinaan pienipalkkaiset ja eläkkeellä minimituloiset olemme aina tienneet, että kokoomusta äänestävät ne, jotka pitävät sitä porttina veroparatiiseihin.

Mikä itku ja parku on Petterillä, kun paha vasemmisto sulkee veroparatiisien portteja. Ymmärrän liiankin hyvin Petterin kiihtymisen, mutta en ymmärrä niitä pieni- ja keskituloisia, jotka sahaavat omaa oksaansa äänestämällä kokoomusta.

Enkä ymmärrä niitä pieni- ja keskituloisia, jotka äänestäessään perussuomalaisia eivät tajua äänestyslippunsa päätyvän lopulta pääoman perstaskun lompakkoon. Riikka Purran hallitustien portti voi avautua vain liitossa Petteri Orpon veroparatiisien kanssa.

 

 

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu