Kokoomuslaisessa korruptiossa myytiin tiskin alta huomattava maaomaisuus

Kokoomuksen kansanedustaja Anne-Mari Virolaisen ohjastama Kaarinan kaupunginhallitus päätti myydä kaupungin omistaman 84 hehtaarin metsätilan kaveripiirille tiskin alta, ilman julkista huutokauppaa tai tarjouskilpailua.

Myyntiä vastusti sitoutumaton kaupunginjohtaja Harri Virta, mutta hänet jyrättiin kumoon kepuliporukan voimin.

Metsätila myytiin kaupunginvaltuustossa istuvan kokoomuslaisen merenkulkuneuvos Hans Langhin lapsille 560 000 eurolla.

Seuraava kohta on mielenkiintoinen, sillä siinä kerrotaan, miten perussuomalaiset ja kokoomus harjoittelevat seuraavan hallituksen toimintakulttuuria.

Iltalehti: ”Kaupunginjohtajan pohjaesityksen hylkäämistä ja ostotarjouksen hyväksymistä esitti kaupunginhallitukselle perussuomalaisten Hans Huttunen.”

Uskomaton korruptio sekoilu huipentuu salailun salailussa.

”Langhin lasten ostotarjouksen ehtona oli, että metsätilaa ei myydä julkisesti, vaan metsätilan omistus siirtyisi suoraan heille.”

Siinä syljetään kuntalaisia suoraan silmille myymällä alihintaan heidän varallisuuttaan. Ei, tämä ei ole Venäjältä, vaan kertoo karusti, mikä odottaa Suomen kansaa, jos kokoomus/perussuomalaiset akseli pääsee valtaan.

Jos vaalien jälkeen hallituksessa ovat kokoomus ja perussuomalaiset, niin myydäänkö Fortum ja Neste kaveripiirisijoittajille, kuten kokoomus myi Jan Vapaavuoren ja Jyrki Kataisen johdolla Fortumin sähköverkot Carunalle? Kokoomuksen ykköstykki Jyri Häkämies myi Kemiran Norjaan, mikä nosti lannoitteiden hinnat pilviin.

Jyri Häkämies ja Kemira eli miten lannoitteiden hinnat nousivat

Katainen ja Vapaavuori valehtelivat yhdestä suusta, ettei Fortum-kauppa nosta hintoja

Kun/jos kokoomus myy Nesteen, suomalaiset autoilijat ovat  nesteessä, kun bensan hinnalle tehdään carunat ja kemirat.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu