Kokoomuslaiset itkevät somessa: presidentillä ei saa olla arvomaailmaa

Kokoomuslaiset lehahtivat varpusparvena someen valittamaan, kun edes yhdessä vaalitentissä uskallettiin puhua taloudesta ja työmarkkinoista. Miksi kokoomus parkuu kuin olisi tullut kintuille? Eivätkö talous- ja työmarkkina aiheet suosi nimenomaan kokoomusta, koska heillä on erinomainen hallitusohjelma Suomen pelastamiseksi ja velaksi elämisen lopettamiseksi?

Miksi kokoomuksen kunniasta on tullut heidän häpeänsä?

Yksi X:ssä itkeneistä on Petteri Orpon työrukkanen Arto Satonen: ”Luulin katsovani YLEn tärkeintä presidentinvaalitenttiä, mutta taidan katsoa väärää ohjelmaa. Vielä ei ole puhuttu sanaakaan presidentin toimialaan kuuluvista asioista. Olisi hyvä kuulla, mitä mieltä ehdokkaat ovat ulko-ja turvallisuuspolitiikasta.”

Olen kuunnellut kyllästymiseen asti ulko-ja turvallisuuspolitiikasta, josta kaikki ehdokkaat ovat samaa mieltä. Kiitos Ylelle, että käänsi sivua.

Kansalaisia kiinnostaa eniten tulevan presidentin arvomaailma, koska vain sillä on arjessa merkitystä.

Jäämme odottamaan, koska kokoomus huutaa kurkku suorana perussuomalaisten rinnalla: ”Yle pakkohoitoon.”

Hallituspuolueiden mielestä kansalle ei saa kertoa, mitä hallitus on päättänyt kansalle tehdä.

Siksi hallituspuolueet haluavat Ylen, jollainen on Venäjällä ja Unkarissa.

Jos on puhtaita jauhoja pussissa, esittelee mielellään pussin sisällön.

Entä onko kokoomuksen presidenttiehdokkaalla A. Stubbilla arvomaailma? On toki, mutta hän koettaa kätkeä sen huolellisesti. Jos on puhtaita jauhoja…?

Joka tapauksessa Stubb on Petteri Orpon valinta presidenttiehdokkaaksi. Ei kukaan valitse sellaista, joka ei jaa yhteistä näkemystä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu