Koska katolinen kirkko nostaa Neitsyt Mariansa Jumalaksi?

Kysymykseen ”onko mariologialle vihkiytynyt kirkko kristillinen” ei löydy teologiasta vastausta, koska kristillisyys on synonyymi katolisuudelle. Onkin katsottava, mitä hedelmää katolinen puu tuottaa. Näkyvimmät hedelmät ovat mätiä, pappien pedofiliaa, lasten julmaa kohtelua niin Kanadassa kuin Irlannissa. Kondomikiellot tappavat kahteen suuntaan, altistavat taudeille ja johtavat abortteihin, joista kirkko tekee laittomia, kuten USA:ssa katolisella uskonopilla kyllästetyt Korkeimman oikeuden tuomarit ovat päättäneet. Eikä historia unohda, miten The Kirkko on polttanut roviolla toisinuskovia ja miten inkvisitio on saanut kiduttaa uhrejaan viikkokausia, tietysti Jumalan kunniaksi, kuten ääri-islamissa.

Pahan tekemistä, kuten pedofiliaa, katolinen kirkko suosii uskonopillaan. Hirvittävimmätkin synnit saa anteeksi, vaikka kuinka monta kertaa, mikä on tullut julki pedofiilipappien seurakuntakierrätyksessä. Paha ei saa palkkaansa, vaan se siunataan jatkamaan pimeyden tekoja.

Pedofiilipapit voivat nukkua yönsä rauhassa, sillä kirkko lupaa heille palkaksi taivaspaikan. Mikäli pedofilian uhri ei kuulu kirkkoon, hänen osansa on joutua helvettiin. Tosin katolisen kirkon helvetti ei ole ikuinen, kuten Lutherin kirkossa.

Paavi Franciscus on todennut ääneen sen, mikä on kirjoitettu Katolisen kirkon katekismukseen: ”Kysyn, kumpi on tärkeämpi kirkon teologiassa ja mystiikassa: apostolit vaiko Maria? Maria!”

Apostolit on työnnetty sivuun ja aina enemmän tilaa on ottanut katolisen kirkon fiktiivinen Neitsyt Maria, jolla ei ole mitään tekemistä Uuden testamentin Marian kanssa. Katolinen kirkko on jättimäinen mariologinen kultti, jonka päämäärää avataan katekismuksessa seuraavasti:

”Kokonaan pyhä Jumalan äiti, ainainen Neitsyt Maria on aikojen täyttyessä Pojan ja Pyhän Hengen lähetystehtävän kruunaava huipentuma.”

”Kirkko on autuaassa Neitsyessä jo saavuttanut sen täydellisyyden, jossa se on ilman tahraa ja ryppyä… Sen vuoksi he kohottavat katseensa Mariaan, hänessä kirkko on jo ”kokonaan pyhä”.

”Kun tämä Hengen lähetystehtävä alkaa täyttyä, Mariasta tulee ”Nainen”, uusi Eeva, ”elävien äiti”, koko ”Kristuksen” äiti.”

Elävien ja Kristuksen äiti tarkoittaa Jumalaa.

Katolisen kirkon lähetystehtävän päämäärä on luovuttaa aikojen täyttyessä kirkko Neitsyt Marialle. Mitä kirkko luovuttaa, ja mille voimille ja valloille se luovuttaa omaisuutensa, pyydystämänsä sielut?

Paholainen pukeutuu elokuvassa Pradaan. Raamatun mukaan saatana voi naamioitua valkeuden enkeliksi. Siten perkeleen on helppoa piiloutua illuusioon Neitsyt Mariasta. Siten ainoa looginen johtopäätös on, että paavi rakentaa taivasten valtakunnan vihollisten valtakuntaa.

 

Paavi rukoilee ja palvoo Taivaan Kuningatarta.

Katolisuus on ajautunut itseriittoisuudessaan siihen, mistä juutalaisuus on rankkojen tapahtumien seurauksena päässyt irti, kumartamaan silkkiä, kiveä, puuta ja kipsiä. On vaikea uskoa, että katolisen kirkon pappeusprojekti onnistuisi paremmin kuin juutalaisen pappeuden.

Mitä se tulee tarkoittamaan käytännössä?

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu