Kristillisdemokraattien epäeettiset perhearvot

”Kristillisdemokraattien perhearvot ovat kovin valikoivia – Puolue on sitä mieltä, että pakolaiskeskustelussa perheenyhdistäminen on ylikorostunut aihe” kirjoittaa Markus Leikola Apu-lehden kolumnissaan.

Historia auttaa ymmärtämään KD:n epäjohdonmukaista politiikkaa, joka pyörii tuuliviirinä temppelin katolla.

Kehitysyhteistyöministeri Tomi Kankaanniemen merkittävimmäksi saavutukseksi jäi omien määrärahojensa leikkaus kolmasosalla.

Erityisesti Toimi Kankaanniemi profiloitui EU-jäsenyyden vastustajaksi. Alusta asti KD on leimautunut helluntailaiseksi liikkeeksi, mikä näkyi Kankaanniemen suhtautumiseksi EU:hun. EU oli helluntailaisuudessa Ilmestyskirjan Peto, joka ryhtyy lahtaamaan oikeita uskovaisia. EU:hun liittyviä maita laskettiin maailmanlopun merkkeinä ja jännitettiin, koska tulee täyteen kaksitoista, pedon luku. Sitten alkavat vainot.

Päivi Räsäsen muistan ministerinä, joka lopetti liikkuvan poliisin. Siihen loppui maanteiden valvonta. Vasta tänä vuonna olen havainnut valvonnan piristymistä.

Nykyinen puheenjohtaja Sari Essayah edustaa yhtä putkinäköisesti perhearvoja kuin Putinin Venäjä ja Orbanin Unkari.

”Perhearvot ovat muutenkin kovin valikoivia Essayahille, sillä puolue on sitä mieltä, että pakolaiskeskustelussa perheenyhdistäminen on ylikorostunut aihe.”

”Ministerinä Essayah on ehtinyt kannattaa silakkakannan kalastamista minkinrehuksi yli kestävyysrajan sekä rauhoitetun ilveksen ampumista lainvastaisin perustein kaikkialla, missä paikalliset ovat sitä mieltä, että se olisi kivaa.”

Markus Leikola sanoittaa KD:n vision, jolle puolue on ollut perustamisestaan asti sokea: ”Onko kristillinen politiikka siis Raamatussa ennustetun maailmanlopun – tai ainakin tieteen todistaman luontokadon ja lajien joukkosukupuuton – jouduttamista?”

KD:ssa olisi syytä lukea kansojen tuomio, Matteus 25, jossa kerrotaan, miten ihmiset jaetaan vuohiin ja lampaisiin sen  mukaan kuin he ovat kohdelleet pakolaisia. Ja mitä enemmän joku on saanut, sitä enemmän häneltä tullaan vaatimaan.

”Maailmanlopussa” eivät vanhurskaat peri valtakuntaa, vaan oikeamieliset.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu