Kristityt eheyttäjät ”möyrivät maassa kuin käärmeen sikiöt”

Seura-lehdestä löytyy tärkeä artikkeli eheytyskidutuksesta:

”Häntä ympäröi kourallinen ihmisiä, jotka rukoilivat vimmaisesti apua Jeesukselta. He käskivät homouden henkivaltaa poistumaan Veikan kehosta, kielsivät palaamasta koskaan. Veikan ystävä oli mukana puhelimen välityksellä Australiasta. Veikka oli nähnyt tällaista rukoilua vieraillessaan karismaattisten suuntien seurakunnissa, mutta hän ei ollut koskaan kokenut elämyksellistä ja riehaantuvaa uskonnollisuutta omakseen. Ihmiset taantuivat rukouskokouksissa eläimiksi – huusivat kuin hyeenat tai möyrivät maassa kuin käärmeen sikiöt – mutta se oli sentään vapaaehtoista.”

Kiinnitin artikkelissa huomiota kohtaan: ”huusivat kuin hyeenat tai möyrivät maassa kuin käärmeen sikiöt”.

Uudessa testamentissa kerrotaan myös käärmeen sikiöistä.

Johannes Kastaja julisti oman aikansa hurskaille ja oikeaoppisille uskovaisille: ”Mutta nähdessään monien fariseuksista ja saddukeuksista tulevan hänen kasteelleen, hän sanoi: ”Te kyykäärmeiden sikiöt, kuka neuvoi teitä pakenemaan tulevasta vihasta?””

Jeesus kertoi fariseuksille, pilkun tarkoille Mooseksen ja profeettojen tuntijoille: ”Kyiden sikiöt, kuinka voitte hyvää puhua, kun olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.”

Sydämen kyllyydestä myös homouden henkeä karkottavat uskovaiset puhuvat.

Ei ole montaa vuotta, kun Markku Koiviston Nokia Missiossa tapahtui asioita, joista tulee mieleen ”ihmiset taantuivat rukouskokouksissa eläimiksi – huusivat kuin hyeenat tai möyrivät maassa kuin käärmeen sikiöt”. Nokia Missiossa maattiin lattialla, sätkittiin kouristuksissa ja kiemurreltiin kuin käärmeet, naurettiin psykoottisesti, huudettiin siansaksaksi ja oltiin kuin vahvoissa aineissa.

Nämä ihmiset ovat niitä, jotka koettavat ajaa homouden demoneja. Voi vain kysyä, käyttäen eheyttäjien kieltä, kenessä ne demonit oikein piileksivät? Lääketieteellisesti asian voi ilmaista toteamalla. että sairaat koettavat auttaa tervettä, mutta tuhoavat terveen syntymässä saatua identiteettiä, työntävät kohti kuilun reunaa.

Mikäli on ongelmia seksuaalisen identiteetin kanssa, mutta tuntee vetoa hengellisiin, kannatan lämpimästi luterilaista kirkkoa. Pysykää erossa vapaista suunnista ja etenkin niistä, jotka mainostavat Jeesuksen löytyvän heidän seurakunnastaan.

 

Vastaavia tapauksia kuin blogissa

Kiusaaminen ja uskonopit saivat Patrick Tiaisen piilottamaan homoutensa, kunnes hän romahti omien seurakuntalaisten edessä: ”Tunsin oloni ajetuksi”

Eheytyksen rikkomat. ”Pian yöllisissä rukouskokouksissa hänen puolestaan rukoiltiin toistuvasti. – Siellä oli vanhoja äijiä, jotka pitivät minua kiinni ja karjuivat homouden henkeä ulos minusta. Sama toistui kesäleireillä ja nuorten illoissa. Tätä jatkui Rusin mukaan viikoittain useiden vuosien ajan.”

Markku Koiviston Nokia Mission romahduksen syy

Markku Koivisto taisteli julkisesti homoutta vastaan, mutta sai tuomion alle 18-vuotiaan miehen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mikään ei ole näissä ihmisissä totta. He ovat kuin kulisseja, valkeaksi kalkittuja ulkoseiniä, mutta sisältä paljastuu… oikeauskoinen juutalainen fariseus.

Käärme Vanhassa testamentissa

Kun Uudessa testamentissa kerrotaan käärmeistä ja käärmeen sikiöistä, ne on luettava allegorioina. Pahasti lähti lapasesta, kun sanoitettiin luomiskertomuksessa paholaisen menneen luonnosta tuntemaamme käärmeeseen. Käärme esiintyy Mooseksen kirjoista Ilmestyskirjaan omassa persoonassaan. Juutalaiset ymmärsivät, mitä Johannes Kastaja ja Jeesus käärmeellä ja käärmeen sikiöillä tarkoittivat.

Mutta oikeauskoiset fariseukset näkivät demoneja Johannes Kastajassa ja Jeesuksessa.

Mikään ei ole muuttunut, asetelma toistuu ajassamme.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu