”Kun en muuta keksinyt” Riikka Purra näkee katujengihallusinaatioita

Riikka Purra yhdisti Oulun lapsipuukotuksen katu­jengeihin – ennen kuin poliisi oli kertonut mitään tietoja

Purran hallusinaationäky osui enemmän omaan nilkkaan, sillä ”poliisi kertoi epäillyn puukottajan äärioikeistotaustasta perjantaina”.

”Purra sanoi puukotusuutisen jälkeen viestipalvelu X:ssä, että katurikollisuuden ja jengien kanssa seurataan Suomessa samaa kehityskulkua kuin muissakin maissa.”

Yritin katsoa Purran viestin  X:ssä, mutta Purra on blogannut minut. Syytä  bloggaamiselleni on vaikea arvata.

Purra on liittynyt EU-vaalien jälkipaniikissaan Petteri En Muuta Keksinyt Orpon taktiikan matkijaksi. Jotain pitäisi keksiä ja kun maahanmuuttokorttikaan ei vedä, löytyi kuitenkin taikasana katujengit.

 

Jälkihuomio:

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan Heinäluoma toteaa, että Koposen päivitys on vastenmielinen. -Äärioikeistoon kuuluva mies on puukottanut 12- vuotiasta maahanmuuttajataustaista lasta ja PS- kansanedustaja twiittaa mukamas salakielellä mutta selvän rasistisesti, Heinäluoma kommentoi. Ari Koponen @AriKoponenPS Jun 13 Vieraslaji saapuu pyytämättä ja yllättäen. Se leviää ja lisääntyy hallitsemattomasti, kunnes on levinnyt niin laajalle, että jättää alleen paikalliset lajit. Suomessa eritoten etelässä ongelma on jo suuri. Käykää talkoisiin lupiinien poistamiseksi. 13, 2024 9:48 9:48AMUTC AM Jun 202 包32 32 "29 545

Alkaa tämäkin Joulupukki paljastaa kasvojaan, vaikka jo liittyminen persuihn kertoi oleellisen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu