Kun Jussi Halla-aho fantasioi RKP:n kansanedustajan raiskaamisella! 

Lauri Nurmen kirjoitus nostaa ansiokkaasti pintaan Jussi Halla-ahon väkivaltaisia fantasioita sekä juutalaisuusvastaisuutta, johon kuuluu holokaustin vähätteleminen.

RKP:n kymmenestä kansanedustajasta etenkin Eva Biaudet on vastustanut hallitusyhteistyötä perussuomalaisten kanssa. Tämä on luonnollista, koska Halla-aho on ilkkunut Biaudetille:

”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden (raiskaus)rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov…”

Halla-aho on tunnettu siitä, ettei hän kadu mitään kirjoittamaansa. Hänen asemansa mestarina on puolueessa kuin erehtymättömällä paavilla.

Riikka Purralla on myös kova äärioikeistolainen tausta. Vakka valitsi kantensa, kun Halla-aho siirsi puolueensa puheenjohtajuuden Purralle.

Neljä vuotta sitten, kun hallitusta muodostettiin, Halla-aho himoitsi sisäministerin pestiä. Se olisikin hänelle luonteva ministerisalkku, sillä natsi-Saksa syntyi sisäministerin toiminnan kautta ja tämän asian Halla-aho tietää varmasti peremmin kuin meikäläinen.

Iltasanomat: ”Tytin (Tuppurainen) ajatus on se, että jos persut pääsee hallitukseen, Suomi on suurin piirtein kolmannen valtakunnan tiellä, demarivaikuttaja sanoo.”

Popparit purkkiin ja kotikatsomoiden sohvalle seuraamaan, miten Petteri Orpo sovittaa perussuomalaista fasismia hallituskelpoiseksi – ja ennen kaikkea EU kelpoiseksi.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu