Kun Riikka Purra puhuu, helvetti jäätyy

Perussuomalaisuudesta nouseva jäätävän kylmä polaaripyörre koettaa ottaa hallintaansa Suomen ilmastoa. Kun Riikka Purra puhuu, helvetti jäätyy. Siten perussuomalaisen logiikan mukaisesti ilmastonmuutokseen ei tarvitse reagoida eikä huolestua. Perussuomalainen polaaripyörre on voimakkaampi kuin ilmastonmuutos. Kaikki pysyy ennallan, kun Suomen kansa vain saadaan ymmärtämään Riikka Purran pelastusoppi. Ilmastonmuutos ei ole ongelma, vaan ongelma on suomalaisten sivistymättömyys, kun luotetaan enemmän tieteeseen kuin perussuomalaisten omistamaan Oikeaan Tietoon ja Oikeaan Mediaan.

Riikka Purra kylmäävästi: ”Tavoitteemme on nolla turva­paikan­hakijaa”

”Riikka Purra ei halua turvapaikanhakijoita Afganistanista Suomeen.”

Purralla on henkilökohtainen ongelma: ”syökö puheen­johtajan värittömyys kannatuksen?

Purran ainoaksi mahdollisuudeksi on jäänyt sanoa ääneen se, mistä hänen perussuomalaisittain pelkurimainen sielunkumppaninsa Jussi Halla-aho on uskaltanut vain kautta rantain jaaritella. Apu-lahden haastattelussa Halla-aho paljasti, miksi Eiikka Purra on hänen äänensä: ”Molemminpuolinen havainto, josta olemme keskustelleetkin, on, että meidän havaintomme kulkevat samaa rataa. Usein tuntuu siltä, että meillä on jonkinlainen telepaattinen suhde keskenämme.”

Tämän telepatian toivotaan kloonavan Suomen kansan yhdeksi puuksi, mutta populismin laki ei ole viime vuosikymmeninä suosinut tavoitetta. SMP:n ilmapallo poksahti ja sen riekaleista harsittu puolue hajosi sinisiksi atomeiksi.

Helvetti on käännös Gehennasta, joka oli kaatopaikka Jerusalemin ulkopuolella. Siellä paloi sammumaton tuli yötä päivää, vuodesta toiseen. Helvetin tuli sammui viimeistään vuonna 70, kun roomalaiset tuhosivat Jerusalemin ja polttivat toisen temppelin.

Kirkko tarvitsee helvetin, jotta sillä olisi pelastusopillinen oikeutus olemassaoloonsa. Kirkko ei voi kertoa, ettei helvettiin, Gehennan laaksoon, voi kukaan joutua. Kertomalla totuuden kirkon perusopit palaisivat kuin paperi kaatopaikan tulessa.

Kun Riikka Purra puhuu, kaatopaikka jäätyy. Kirkko sen sijaan koettaa kaikin tavoin pitää yllä helvettinsä tulta. Kaatopaikka kuvaa sekä kristillistä että poliittista populismia osuvasti.

Kun perussuomalainen uskonhurmos hiipuu, jäljelle jäävät helvetin kaatopaikan savuavat jätteet, löyhkä ja mustaksi palanut maisema. Ja kansoja matkalla pakkosiirtolaisuuteen.

Eikä kukaan vielä tiedä, mikä kansa ensimmäisenä lähtee vaeltamaan ja minne. Ovatko silloin rajoja asein puolustamassa perussuomalaisten Suomi ensin kodinturvajoukot vai onko päästy sopuun siitä, että ihmiskunnalla on puolustettavaan ainoastaan yksi isänmaa, planeetta nimeltä Maa.

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu