Kun Sanna Marin on Ukrainassa sotilaan hautajaisissa, iskee kolumnisti Timo Haapala häntä puukolla selkään!

Pääministeri Sanna Marin ollessa vierailulla Ukrainassa, kotimaassa Iltasanomien Timo Haapala, os. Setä Arkadia, iskee puukolla selkään otsikolla:

Kommentti: Demareilla on kaikki Sanna Marin -kortin varassa – Ukrainakin kelpaa yhdeksi vaali­piiriksi valta­kisassa äänestäjistä”

On ihan sama, mitä mieltä on pääministeristä tai poliittisesta pelistä, mutta Haapala ei iskenyt puukkoa ainoastaan pääministerin selkään, vaan ennen kaikkea myös Ukrainan presidentin Volodomyr Zelenskyin selkään.

”Sanna Marin yllätysvierailulla Kiovassa – Zelenskyi kiittelee: ”Todellinen Ukrainan ystävä””

Suomen pääministerin ollessa Zelenskyin vierellä  kukkakimpun kanssa Ukrainan sotasankarin Dmytro Kotsjubailon siunaustilaisuudessa, niin samoihin aikoihin Timo Haapala vetää vierailun lokaan Marinin vaalitemppuna. Hävettää suomalaisena Ukrainan kansan puolesta, Meillä on tällainen roskalehdistö. Omat puukottavat käydessään kotimaan sisäsiittoista vaalikampanjaa vasemmistoa vastaan.

Niin, Timo Haapala on sama mies, joka noin vuosi sitten kohahdutti kohuotsikolla ”Ryssä on ryssä, vaikka voissa paistaisi”. Kolumni poistettiin ja Haapalaa kehotettiin somessa laittamaan korkki kiinni. Jonkin aikaa Setä Arkadia oli poissa kuvioista, mutta on palannut omalla nimellään.

LISÄYS 10.3.-23. Yle Uutisissa Antti Kuronen Kiovasta vahvisti, että Sanna Marin meni Kiovaan Zelenskyin kutsusta. Pidin  tätä alun alkaen selvänä, koska Kiovaan ei mennä, vaan sinne kutsutaan ne, jotka katsotaan arvollisiksi.

Täytyy myöntää, että olen ylpeä ja iloinen Marinin Ukrainan vierailusta. Se nostaa myös ukrainalaisten itsetuntoa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu