Lakkojen hinta nousee lähes miljardiin, itkee EK:n Häkämies

 EK:n Jyri Häkämies itkee krokotiilin kyyneleitä valittaessaan lakkojen hintalapusta, sillä Petteri Orpon kauhukabinetin työreformi on hänen allekirjoittamansa. Sitä saa, mitä tilaa.

Häkämies aiheuttamistaan ongelmista: ”Menetyksiä (on) todella tulossa, meillä on kolme lakkopäivää jo takana ja niistä tappiota lähes puoli miljardia. Nyt sitten arvioidaan, että jos tämä ensi viikon lakkoaalto toteutuu aiemman kaltaisena, niin päästään – tai joudutaan – lähes miljardin laskuun menetyksenä.” bkt:stä.”

Kun lakkojen laajetessa miljardi mittari nousee vielä parilla miljardilla eikä loppua näy miljardeille, niin luulisi työnantajien pystyvän sen verran vielä laskemaan, että ohjaavat Häkämiehen Hakaniemen sillan alle uuteen duuniin.

Työntekijöiden oikeuksien polkemisella ei saavuteta yhtään työpaikkaa, mutta menetetään miljardeja. Se kuvaa osuvasti Orpon ja Purran osaamista, josta suurimman laskun maksavat ne, joilla on vähiten,

Mitä enemmän hallituspuolueiden kannattajat syyllistävät ja panettelevat lakkoilijoita, sitä suuremmaksi nousee vastarinta.

Katsotaan kenen persukset repeävät.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu