Laura Huhtasaari, PS, Putinin viidennen kolonnan agitaattori

Europarlamentaarikko Laura Huhtasaari, perussuomalaiset, twiittasi innoissaan Trumpin asettuessa virallisesti presidenttiehdokkaaksi: ”Trumpin aikana Venäjä ei hyökännyt mihinkään. Rauhanpalkinto kuuluisi hänelle.”

Trump presidenttinä ajoi intohimoisesti Natoa alas miellyttääkseen Putinia. Naton kuristaminen oli Trumpin vastapalvelus siitä, että Venäjä sotkeutui USA:n vaaleihin auttaen tätä vaalivoittoon. Putin odotti, että Trump valitaan uudelleen presidentiksi, jolloin tämä ajaisi Naton alas tai ainakin lamaannuttavaan sekasortoon. Samalla EU:n yhtenäisyys olisi horjunut, etenkin kun Unkarin Viktor Orban torpedoisi EU:n päätöksiä.

Mikäli Trumpista olisi tullut uudelleen presidentti, Kiova olisi vallattu kolmessa päivässä ja Ukraina olisi menetetty Venäjälle. Trump olisi tehnyt Putinin kanssa rauhansopimuksen 24 tunnissa ja vakuuttanut, ettei USA puutu Venäjä/Ukrainan sisäisiin asioihin. Venäjän raja olisi tällä hetkellä kiinni Puolan rajassa.

Venäjän Ukrainasta palauttamat panssarit saattaisivat tällä hetkellä odottaa hyökkäyskäskyä Suomen rajalla. Suomi olisi vallattavissa, koska Trump ei lupaustensa mukaan aloittaisi sotaa, ei Venäjää eikä muitakaan maita vastaan. Putinilla olisi tie auki Helsingistä Berliiniin ja Pariisiin.

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho, PS, saisi antaa lausunnon Huhtasaaren fanituskulttuurin sopivuudesta perussuomalaisuuteen. Huhtasaarisuuteen kuuluu myös Unkarin itsevaltiaan despootin Viktor Orbanin nuoleskeleminen. Kun lisäksi Halla-aho on todennut Trumpin olevan parasta länsimaissa pii-iitkään aikaan, niin Halla-ahon suunnalta Huhtasaari saa arvokasta vetoapua.

Ainakin se on selvää, että perussuomalaiset ovat sokeita historialle ihannoidessaan itsevaltiaita diktaattoreita tai sellaiseksi pyrkiviä, kuten Trumpia ja Orbania. Jos perussuomalaiset eivät ole hyväuskoisia hölmöjä, joita politiikan tuulet heiluttavat kuin tuuliviiriä kirkontornissa, niin vielä pahempaa on, mikäli he inhorealistisesti odottavat myyräntyönsä seurauksena EU:n ja Suomen ajautuvan sekasortoon, jolloin he voisivat kaapata vallan, kuten natsit kristalliyön liekkien keskellä.

Perussuomalaiset ovat  epäisänmaallisin puolue Suomen historiassa. Sen riveihin on onnistuttu agitoimaan hyväuskoisia hölmöjä, jotta inhorealistinen putintrumpismi peittyisi massan sekaan.

 

Perussuomalaiset ajavat virallisen puolueohjelmansa mukaisesti Suomen eroa Euroopan Unionista eli heidän tavoitteensa on heikko EU, kuten Donald Trumpilla, ja vahva Venäjä suhteessa Eurooppaan.

Rakastavaiset Laura Huhtasaari ja Unkarin Viktor Orban, EU:n hajottaja ja Putinin luottopakki.

Video Lahden Hakkapeliitta-patsaalta vuodelta 2015. Videolla heilutetaan Unkarin lippua. Suomeen oli tullut noin 30000 tuhatta pakolaista. Peruspersut kävivät kuumana, kun heidän puolueensa hallituksessa oli ottanut Sipilän lusikan kiltisti käteensä. Eduskunnassa istui mm. Laura Huhtasaari.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu