Mari Rantanen ja Leena Meri, karkottakaa Suomesta viranomaissuojelussa loisiva murhaaja!

Helsingin Sanomat löysi murhaajan, joka on saanut turvapaikan Suomesta. Murhaaja on tuomittu Irakissa, mutta onnistui pakenemaan vankilasta. Pakomatka toi Suomeen.

”Norjalaisnainen tapettiin Irakissa lastensa nähden, ja nyt murhasta tuomittu aviomies elää Suomessa tarvitsematta pelätä karkotusta. ”Täällä minusta huolehditaan.””

Karmiva tarina, paitsi kylmäverisestä murhasta, niin myös oikeusjärjestelmän löperyydestä ja murhaajan suojelusta, on hyytävää luettavaa.

Ensimmäiseksi tulee mieleen, mitä hallitus aikoo asialle tehdä? Erityisesti perussuomalaiset ministerit,  joilla on oikeus- ja sisäministerinä mahdollisuus huolehtia siitä, että murhaaja joutuu tuomiolla. Pahinta olisi, että murhaaja saisi jäädä Suomeen.

Helsingin Sanomat teki todellisen suurtyön löytäessään viranomaissuojeluksessa elävän murhaajan,  paljastaessaan tämän nimen ja julkaistuaan tästä kuvia.

Oikeuslaitos saattaa yrittää kostaa Hesarille, joten Leena Meren ja Mari Rantasen pitää olla valmiita tukemaan, jopa lain muutoksilla, lehdistönvapautta. Etenkin Helsingin Sanomia, joka tekee poikkeuksellisen rohkeaa tutkivaa journalismia. Hattu päästä.

Helsingin Sanomien artikkeliin (tilaajille) linkistä

 

Lisäys

Koska osa kommentoi blogia, vaikka ei ole lukenut Hesarin juttua, liitän blogiin vastaukseni kommenttiin tahallisen väärin ymmärtämisen vähentämiseksi. Perussuomalaiset puolustavat raivokkaasti murhaajan oikeutta jäädä Suomeen, koska lait estävät oleskeluun puuttumisen.

Janne Salonen kirjoitti: ”Eipäs vaan Irakille, jossa teko on tapahtunut ja jossa tuomio on annettu. Uhrin kansalaisuus ei ole ensisijaisesti määrittävä asia.”

Ei tuomio kuulu Suomelle mitenkään, vaan Norjalle, jonka kansalaisen murhasi Norjan kansalaisen. Murhaaja oli saanut Norjan kansalaisuuden mentyään naimisiin norjalaisen kanssa. Järjesti murhan, kun oli houkutellut perheensä lomamatkalle Irakiin.

Näkee selvästi, ettei osa kommentoijista ole edes lukenut Hesarin artikkelia, mutta pauhaa ideologista syistä, mitä mieleen juolahtaa.

Ai niin, persut eivät saa tilata eikä lukea Hesaria.

Tilasin Hesarin, kun persut peruivat tilauksia. Kannatti. Tietää, mitä tapahtuu Suomen Uutisten ulkopuolisessa maailmassa.

Käykää lohduttamassa murhaajaa, kun paha Hesari paljasti nimen ja laittoi kuviakin. Antakaa kahvia ja pullaa sekä liittymiskaavake perussuomalaisiin. Sieltä saavat veljeyttä ja halauksia Hesarin sortamat.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu