Maxim Fedorovilla on asiaa Sanna Ukkolalle, joka kritisoi Iltalehdessä itseään eikä sitä ymmärrä

Sota Yleä vastaan on ottanut kovasti persukierroksia. Asiaa on edistänyt Sanna Ukkola Iltalehdessä, jossa hän päivittelee lähinnä ymmärtämisen puutteitaan.

Maxim Fedorov kirjoittaa:

”Sanna Ukkolalle haluaisin sanoa, että jos Ylellä ei ajateltaisi monimuotoisuusasioita, minunlaiseni tyyppi ei ehkä pääsisi tekemään sitä työtä, mitä minä nyt teen. Ja Kape Aihinen ei lukisi koskaan mun kirjojani. Ai niin, ei se taida lukeakaan niitä, koska ei pysty kerralla sanomaan tekijän nimeä oikein.”

Antti Moilanen, kasvatustieteen tohtori, Post doc Kasselin yliopistossa, tutkimassa poliittisen kasvatuksen didaktiikkaa, kirjoittaa: ”Tässä ketjussa osoitan, että Sanna Ukkola tulkitsee virheellisesti käyttämiään lähteitä. Hän on siis itse juuri sellainen aktivistitoimittaja, joita hän ajattelee kritisoivansa.”

Kannattaa lukea koko ketju X:ssä, jottei ole pölhöpopulismin tuulissa riepoteltava olkiukko, LINKISTÄ.

Entä mistä tunnistaa pesunkestävän persun? He estävät pääsyn katsomaan kirjoituksiaan niiltä, jotka esittävät kiusallisia kysymyksiä tai arvostelevat heidän toimintaansa. Sanna Ukkola on estänyt X:ssä blogistin, kuten Riikka Purra, Wille Rydman…

Yle on persujen vaientamislistalla uskaltaessaan käsitellä liikkeen toimintaa puolueettomasti.

Kuka Sanna Ukkolan nostattaman persuälämölyn jälkeen enää kehtaa väittää, etteikö Yle ole äärioikeistolaisten raateluhampaissa, kuten kävi Unkarissa.

Entä kuka olisi Suomen Viktor Orbán? Hän, joka ei ole koskaan pyytänyt anteeksi tai edes pahoitellut rasistisia kirjoituksiaan? Hän on hierarkiassa Suomen kakkospäättäjä.

Kuka olisi sitä uskonut kymmenen vuotta sitten?

Ei ainakaan blogisti. Olen ollut sinisilmäinen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu