Miko Bergbom, ps, ja lupaus euron bensalitrasta

Muistan hyvin, miten perussuomalaiset oppositiossa vaahtosivat jokaisella eduskunnan kyselytunnilla, kuinka helppoa on alentaa bensan hintaa. Marinin hallitus kiusasi kansalaisia eikä halunnut alentaa hintoja.

Miko Bergbom pääsi Tiktok bensapropagandallaan eduskuntaan perussuomaisten listoilta.

Pääsyä eduskuntaan auttoi Bergbomin lupailu alle euron pumppuhinnoista: ”On täysin naurettavaa vedota johonkin maailmanmarkkinahintojen muutoksiin”. Ovela veto oli puhua bensan verotuksesta. Teini-ikäisille seuraajilleen Bergbom pokkana vihjailee verojen poistamisesta. Kun äänestätte oikein, Bergbom persukavereineen poistaa bensaveron.

Videolla Bergbomin vaahtoamisen jälkeen valtiovarainministeri Riikka Purra vakuuttaa hallituksen aitiosta, ettei hallitus voi mitään bensan maailmamarkkinahinnoille.

Mikäli perussuomalaisilla ajattelu on edes hitusen johdonmukaista, he eivät voi uskoa Purran puheita maailmanmarkkinahinnoista.

Kuten perussuomalaisten nouseva tähti Miko Bergbom kertoo:

”Siitä voi jokainen miettiä, mitä puoluetta äänestää.”

Jos Bergbomin Tiktok jengi seuraa bensan hintaa, niin Bergbom on pieni tähdenlento, joka palaa ilmakehässä tomuksi.

No, Miko’n pelastaa, jos hän pystyy pitämään äänestäjänsä Tiktokissa eivätkä nämä hairahdu käyttämään muita medioita. Se on pitkä marssi neljäksi vuodeksi. Onneksi eduskunnan kyselytunneilla voi neljä vuotta koostaa Tiktok videoita. Bensan hinnoista Bergbom tuskin haluaa keskustella.

 

Loppukevennys

LINKISTÄ Ville Rannan pilapiirrokseen: ”Lulun pensa ei ehkä ole halpaa, mutta katsokaa, Sanna Marin!”

 

Lisäys, bensalupaukset eduskuntaan

Miko Bergbomin kansalaisaloite Polttoaineveron alentaminen on kerännyt 106 315 kannatusilmoitusta. Bergbomin tovereineen esittää: ”Ehdotamme… valmisteveron laskemisesta nykyisestä vuoden 2021 tasosta 50 prosentilla”.

Kerrankin olen perussuomalaisten kanssa samaa mieltä. Aloite on saatava kiireesti eduskunnan käsittelyyn. Ja odotan, että rahaministeri Riikka Purra kannattaa nuortensa esitystä. Perussuomalaisissa nuorissa on puolueen tulevaisuus eikä heidän odotuksiaan saa pettää.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu