Miksi karismaattisuudessa, kuten helluntailaisuudessa, tapahtuu samoja riivauksia kuin islamissa?

Kun olen katsonut videoita esim. muslimien hengellisistä tilaisuuksista, niin mielenkiintoista on ollut niiden samankaltaisuus helluntailaisuudessa ja muissa vapaissa suunnissa tapahtuviin ilmiöihin, joita voi kutsua riivaustilaksi.

Mitä näissä tilaisuuksissa julistetaan, on kulissia ja peitettä, joilla harhautetaan kuulijoita. Puhutaan esim. Jeesuksen nimessä ja väitetään voimavaikutusten olevan Jumalasta.

He ovat juuri niitä valheprofeettoja ja valhevoideltuja, joista Uusi testamentti varoittaa.

Se että samat ilmiöt toistuvat myös uskonnoissa kuin karismaattisuudessa, kertoo lähteen olevan jotain muuta kuin Raamatun Jumala.

Islamista.

(1) Video | Facebook

 

Karismaattisesta liikkeestä valitsin Chuck Piercen, joka kävi takavuosina satuilemassa Markku Koiviston Nokia Missiossa. Käärmeöljyjensä lisäksi Pierce lupasi Herran sanana, että koko Suomi pelastuu Nokia Mission työn tuloksena.

Jos Pierce olisi oikea profeetta, hän olisi kertonut Nokia Mission tuhosta, joka  oli oven takana. Nokia Mission kulissit kaatuivat yhdessä päivässä.

 

70-luvun lopulla helluntailaisuudessa syntyi poliittinen liike, jota tänään kutsutaan kristillisdemokraateiksi. Se istuu hallituksessa ja tekee kaiken toisin kuin Raamattu opettaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu