Miksi perussuomalaiset kertovat satuja sosiaaliturvalla loisivista ihmisistä?

Otsikko on mukailtu Taloussanomien artikkelista, mistä poimintoja: ”Kansainväliset tahot, kuten YK:n taloudellisten, sosiaalisten ja sivistyksellisten oikeuksien komitea ja Euroopan sosiaalisten oikeuksien komitea, ovat nuhdelleet Suomea perusturvan alhaisesta tasosta useasti viimeisen kymmenen vuoden aikana.”

Edellinen perussuomalaisten/sinisten, keskustan ja kokoomuksen muodostama Sipilän hallitus noudatti tuhokapitalismin perusoppeja, joista artikkeli kertoo osoittamatta sormella syyllisiä: ”Ongelmat eivät ratkea sillä, että poliitikot tekevät työttömyyden ja perusturvan riittämättömyyden kanssa kamppailevista ihmisistä hyviä vihollisia, joiden takia hyvinvointivaltiota joudutaan leikkaamaan, koska muuta ei muka voida.”

Kirjoittajan huomiot eivät perustu mustatuntuu fiktioihin, vaan tieteellisesti tutkittuun tietoon. Tästä kertoo jutun lopussa oleva lähdeluettelo: ”Lähteet: Wolfgang Streeck – Ostettua aikaa (Vastapaino 2015), Juha Siltala…” jne.

Koska perussuomalaisuus perustuu salaliittoteorioihin ja äärioikeistolaisiin myytteihin, kuten sosiaaliturvalla loisivista suomalaisista ja maahanmuuttajista, niin tiede on puolueen aktiiveille vihollinen numero kaksi. Mitä enemmän horjutetaan tiedettä, sitä enemmän jää tilaa perussuomalaisten salaliittoteorioille ja ideologialle.

Rokotevastaisuus elää ja voi hyvin tiedevastaisessa perussuomalaisuudessa:

”Perussuomalaisten äänestäjistä 24 prosenttia ei halua rokotetta. Kannastaan epävarmoja on perussuomalaisten äänestäjistä 21 prosenttia. Näin ollen lähes puolet eli 45 prosenttia empii koronarokotteen ainakin jossain määrin ottamista.”

Mielenkiintoista on myös se, että kristillisdemokraatit sekä Hjallis Harkimon perhedynastian LiikeNyt jakaessaan perussuomalaista arvomaailmaa erottuvat muista puolueista rokotusvastaisuudessaan:

”KD:n kannattajista 61 prosenttia haluaa rokotteen, nyttiläisistä 55 prosenttia.”

On johdonmukaista, että koulutetut Jussi Halla-aho ja Riikka Purra kannattavat rokottamista. Koska koronasta tulee rokotuskattavuuden kasvaessa lähinnä rokottamattomien vitsaus, niin puolueen tulevaisuuden kannalta rokotevastaisuudessa itävät tuhon siemenet.

Miten Darwinin evoluutio-oppi menikään? Jotenkin niin, että luonto karsii heikoimmat eloonjäämisketjusta jättääkseen vahvemmille ja elinkelpoisimmille tilaa selviytyä tulevaisuuden haasteista. Näyttää siltä, että persussuomalainen dopingmaskuliinisuus ei edesauta selviytymistä, vaan tiede ja sivistys, jota perussuomalaisuudessa koetetaan mitätöidä.

Ano Turtiainen rokotusvastaisuudessaan  on kävelevä esimerkki perussuomalaisesta dopingmaskuliinisuudesta. Riikka Purran ongelmista yksi on siinä, että mitä enemmän puolueessa raivataan  tieteen kustannuksella tilaa pseudotieteille, sitä enemmän tiedevastaisuus lihottaa Ano Turtiaisen eikä suinkaan perussuomalaisten kannatusta. Riikka Purra seisoo kahden tien risteyksessä. Kumpaa tietä pitäisi edetä? Ehkä hän tekee impivaaralaiset ja painuu teiden välistä umpimetsään, ilman karttaa ja kompassia, luottaen perussuomalaiseen vaistoon.

On kuvaavaa, että Jussi Halla-aho toivoi Ano Turtiaisen jatkavan puolueessaan. Ne perussuomalaiset populistin vaistot!

 

 

 

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu