Miksi perussuomalaiset kumartavat Unkarin lippua vapauden symbolina?

Kysymykseen, miksi perussuomalaiset kumartavat Unkarin lippua, sain ensimmäisen vastauksen Lahden Hakkapeliitta-patsaalla seitsemän vuotta sitten.

Silloin oli niin sanotusti tilanne päällä. Suomeen oli tullut 30000 pakolaista perussuomalaisten istuessa hallituksessa. Perussuomalaisten kenttäväki oli raivoissaan ja sen sai tuntea nahoissaan lahtelainen kaupunginvaltuutettu Maarit Tuomi.

Kuvaamani video alkaa Unkarin lipun heiluttelulla ja julistuksella:

”Tämä on Unkarin lippu ja siitä kerrotaan nyt.”

Oman kokemukseni mukaan kertomus Unkarin lipusta tarkoitti organisoimatonta sekasortoa, joka liiasta viinasta repeää väkivallaksi.

Perussuomalaisista etenkin Laura Huhtasaari on profiloitunut Unkarin puoliteokratian kiihkeäksi kannattajaksi. Viktor Orbánin vierellä leveästi hymyilevä Huhtasaari symbolisoi, paitsi suhdetta Unkariin, kiinnittymistä Orbánin kristillisyyteen.

Unkari on Putinin vasallivaltio Euroopan Unionissa, jolloin Vladimir Putinin kristillisyys on synonyymi orbánismille.

Tästä seuraa pakollinen johtopäätös, perusuomalaiset palvovat Unkarin lippuun kääriytynyttä Venäjän petovaltiota.

”Tämä on Unkarin lippu ja siitä kerrotaan nyt.”

 

Uskonnot takaavat kansallisen legitimiteetin, kuten Venäjän pyhässä sodassa turmeltunutta länttä vastaan. Unkari tukee Venäjää identtisellä uskonopillaan, koska länsi on turmeltunut. Perussuomalaisten uskonnollinen osasto tukee Unkaria, kuten Unkari tukee Venäjää, koska lännen kristillisyys on turmeltunut.

Venäjän pahuus ja Unkarin tuki pahuudelle oikeuttaa kristillisessä kontekstissaan kysymään, onko Venäjän ja Unkarin kristillisyys helvetistä?

Jos on helvetistä,  niin mitä se kertoo Laura Huhtasaaresta?

Entä miten helvetillisen asiayhteyden pystyy perustelemaan teologisesti?

Ensin pitää ymmärtää lause: ”Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!”

Miten juutalainen lähetystyö pystyi tekemään helvetin lapsia? Mikä on helvetin lapsi?

Miten orbánistinen ja putinistinen kristillisyys voi tehdä helvetin lapsia?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu