Miksi Sixten Korkman ei kelpaa Petteri Orpolle lakkojen sovittelijaksi?

A-studiossa käytiin 6.2 Petteri Orpon ja Antti Lindtmanin välinen keskustelu, Ohjelman lopussa Lindtman ehdotti Sixten Korkmania puolueettomana sovittelijana hallituksen ja ay-liikkeen väliseen konfliktiin.

Orpon kasvojen ilmeet ja epätoivoinen jumittuminen hallitusohjelmaan kertoivat, missä mennään. Korkman ei kelpaa Orpolle, koska hän ymmärtää myös niitä, joita ruoskitaan. Orjilla ei saa olla ketään, joka kelpaisi heidän viestinsä tuojaksi Säätytaloon.

Ainakin se tuli selväksi, ettei Orpo ole vapaa pääministeri. Hän liikkuu, puhuu ja tahtoo, miten tulkitsee Riikka Purraa. Perussuomalaisia ei saa ärsyttää edes kasvojen vääriksi tulkittavilla ilmeillä. Muuten kokoomuksen ikiaikainen päiväuni ay-liikkeen nujertamiseksi jää realisoimatta vuosikymmeniksi,

Muutenkin Orpon ilmehtimisen seuraaminen oli parasta komiikkaa, mitä Yle on tarjonnut piiiitkään aikaan. Orpo tekee todeksi perussuomalaisten vaalisloganin ”sitä saa, mitä tilaa”.

Orpoa kävisi sääliksi jossain muussa tilanteessa, mutta kun tietää, miten hän on lisännyt omaa palkkaansa köyhimpien pussista riistämällä, niin antaa hänen käristä rahoineen.

Kokoomuksen ja perussuomalaisten ongelma on klassinen. Ei ole kosketuspintaa niihin. jotka pyörittävät Suomen taloutta.

Ainoa varma on tänään, että lakot laajenevat.

Se on tulta persuksille!

 

Katsokaa Orpon kiemurtelua A-studiossa jaksossa ”Säästöpaine kasvaa”.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu