Ministerit Lulu Ranne ja Leena Meri elävät Putinin kirkon Pride-homofobioissa

Leena Meri ja Lulu Ranne katkaisivat ministeriöidensä yhteydet Prideen – ei saa näkyä edes sometileillä.

Perussuomalaiset toimivat ideologisen veljensä Unkarin mallin mukaisesti.

Sama komento kuin Ranteella ja Merellä on myös Venäjällä. Napanuora Venäjältä kulkee kristillisdemokraattien kautta perussuomalaisiin.

Päivi Räsänen kirjoitti Uuden Suomen puheenvuorossa:

”Pride2020 julistaa olevansa ihmisoikeustapahtuma, mutta tosiasiassa kyse on lgbt-ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta.”

Venäjän ortodoksikirkon johtaja, Moskovan patriarkka Kirill piti puheen, jossa hän perusteli Ukrainan sotaa taistelulla liberaaleja läntisiä arvoja vastaan. Sunnuntaina 6. maaliskuuta 2022 pitämässään puheessa Kirill nosti erikseen esiin Pride-tapahtumat ja niiden kulkueet.”

Putinin KGB kaveri Kirill: ”Pride-kulkueiden tarkoituksena on osoittaa, että synti on yksi muunnelma ihmisen käyttäytymisestä.”

Lisää ideologisia yhtäläisyyksiä Venäjään.

Patriarkka Kirill jylisi  erityisesti homoseksuaalisuutta ja pride-paraateja vastaan. Sodassa on hänen mukaansa kyse siitä, ”kummalle puolen Jumalaa ihmiskunta asettuu”.

Sama Pride-sodan marssilaulu löytyy Päivi Räsäsen twiitistä:

”pride-ideologian tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiinsä ja isäänsä sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.”

Räsänen jatkaa marssilauluaan:

”Miten kirkon oppiperusta, raamattu sopii yhteen sen kanssa, että häpeä ja synti nostetaan ylpeyden aiheeksi?”

Patriarkka Kirilliä ja Päivi Räsästä lainaten Lulu Ranne ja Leena Meri käyvät Venäjän rinnalla perussuomalalaista ”taistelua liberaaleja läntisiä arvoja vastaan”.

Perussuomalaisten ministereiden rauhan paratiisi on Venäjällä, missä ei tarvitse taistella ihmisoikeuksien puolesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu