Mitä yhteistä Timo Vornasella, ps, ja Wille Rydmanilla, ps?

”Helsingin Sanomat haastatteli kahta naista, joista toinen on 18-vuotias ja toinen 19-vuotias. Naiset kertovat, että Vornanen vietti aikaa heidän kanssaan pitkin iltaa. Alkuillasta mies oli naisten mukaan puhelias, myöhään yöllä hiljainen ja humalassa.
Nuoremman naisen mukaan Vornanen tuli lähempänä neljää aamuyöllä taas naisten viereen istumaan, mistä toinen paikalle saapunut mies suuttui.”

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan IL Iltalehti @iltalehti_fi Silminnäkijät HS:lle: Timo Vornanen taisteli 18- ja 19-vuotiaiden naisten huomiosta ennen aseen käyttöä ILTALEHTI iltalehti.fi Silminnäkijät HS:lle: Timo Vornanen taisteli 18- 18-ja ja 19-vuotiaiden naisten huomiosta ennen aseen... 20.18 29.4.2024 paikasta Earth 472 näyttöä

 

Mikä tulee mieleen?

HS kertoo Wille Rydmanin ahdistelleen useita nuoria naisia ja tyttöjä – Rydman uhkaa rikosilmoituksella

Artikkelin mukaan usealla naisella on noin vuosikymmenen ajalle ulottuvalta ajanjaksolta epäsopivia ja ahdistavia kokemuksia Rydmanin toiminnasta. Osa naisista on ollut tapahtumien aikaan alaikäisiä.

Yksi HS:n paljastamista tapauksista koski tapahtumien aikaan 14-vuotiasta tyttöä, joka oli tet-harjoittelussa kokoomusnuorissa. Rydman oli tuolloin 24-vuotias kokoomusnuorten puheenjohtaja. HS kirjoittaa, että tytön täytettyä 16 vuotta Rydman pyysi hänet kotiinsa.

– Hän kertoi pitävänsä minua hyvin viehättävänä ja kertoi myös keskustelleen minusta ystäviensä kanssa aikanaan jo TET-harjoitteluni jälkeen, kun olin 14–15, että he pitivät minua Willen sanojen mukaan ”kuumana”, mikä tuntui Willestä ”kamalalta, koska olit niin nuori”, mutta hän perusteli asiaa sillä, että olin kuulemma aina vaikuttanut kypsältä ja ikäistäni vanhemmalta, tytön kuulustelupöytäkirjassa todetaan.

Kotona Rydman olisi kuulustelupöytäkirjan mukaan lähennellyt tyttöä. HS kertoo tilanteen päättyneen siihen, että tyttö pääsi lähtemään Rydmanin asunnolta.

Rydman arvioi Helsingin Sanomille, että poliisi on kirjannut tytön lausumat väärin. Rydman kiistää kyseisessä ja myös muissa tapauksissa Helsingin Sanomille toimineensa väärin.

Helsingin Sanomien artikkelissa kerrotaan, että Rydmanilla on ollut tietynlainen maine kokoomusnuorten piirissä ja hänen toiminnastaan on varoitettu muita. Hänen kirjoitetaan hakeutuneen tekemisiin nuorten naisten ja tyttöjen kanssa hyödyntämällä poliittista asemaansa.

Rydman on julkaissut varhain sunnuntaina aamusta oman näkemyksensä blogitekstinä. Siinä Rydman kiistää toimineensa kyseenalaisesti.

– Se on niin täynnä virheitä ja vääristelyjä, että yhdessä blogitekstissä on liki mahdotonta korjata niitä kaikkia, Rydman kirjoittaa.

Rydman kertoo Twitterissä pitävänsä erittäin todennäköisenä, että tekee jutusta rikosilmoituksen törkeänä kunnianloukkauksena.”

Perussuomalaiset kuormittavat poliisi kunnianloukkauksillaan, kuten mestari Halla-aho.

Tekeekö Vornanen rikosilmoituksen median uutisoinnista?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu