Miten Petteri Orpo vetää punaisen kuningatarmaton Riikka Purran alta?

Petteri Orpo vetää punaisen kuningatarmaton Riikka Purran alta, kun kokoomuksen satavuotinen projekti ay-liikkeen nujertamiseksi on saatu maaliin.

Suomessa olevat ja tänne kotiutuneet huippuammattilaiset pakkaavat jo  muuttolaatikoita. Miksi jäädä Suomeen perheen kanssa, kun tulevaisuudesta ei ole varmuutta? Saksasta on löytynyt heti töitä ja sinne jatketaan matkaa perheen kanssa. Kun ulkomaisella osaajalla on arvoa vain veromaksajana eikä ihmisenä, miksi jäädä orja-apinaksi, toisen luokan kansalaiseksi?

Kun ay-liike on saatu polvilleen, Riikka Purraa ei enää tarvita. Petteri Orpo selittää pontevasti muuttunutta tilannetta:

”Suomen etu vaatii, että maahanmuuton linjauksia muutetaan. Suomesta on lähtenyt tuhansia it-ammattilaisia. Ei ole varaa enää yhteenkään huippuosaajaan, joka lähtee Suomesta. Olen saanut satoja viestejä teollisuudesta, että he ovat pulassa. Osaajia ei enää tule Suomeen ja entiset lähtevät kiihtyvään tahtiin.  Suomen pitää avautua eikä sulkeutua. On annettava vahva viesti, että Suomi ottaa vastaan osaajia avosylin.”

Joko Riikka Purra pettää äänestäjänsä tärkeimmässä vaalilupauksessaan tekemällä siniset tai sitten hän jättää rahaministerin  hommat.

Mitä sitten, jos persut jättävät hallituksen? Tulee uudet vaalit, jotka kokoomus melko varmasti voittaa ja petetyt persut kärsivät tappion. SDP on taas muuttunut oikeistolaiseksi, joten heidän kanssaan voi muodostaa hallituksen. Kepukin on tyrkyllä, kun haavat on nuoltu.

Riikka Purra teki alokasmaisen megavirheen, kun hallitusohjelmaan kirjattiin, että ensin kaadetaan ay-liike ja vasta sitten toteutetaan persujen olemassaolon märkä päiväuni.

Purran olisi pitänyt vaatia, että ay-liike kaadetaan saman aikaisesti maahanmuuton tiukennusten kanssa, käsi kädessä edeten. Ilman toista ei tule toistu. Enää se ei onnistu, koska dogmi, hallitusohjelma, estää.

Orpo hautaa tulevaisuutensa rahan palveluksessa, mikäli vie persujen maahanmuuttopaperin maaliin. Paluu Impivaaraan varmasti sopii Riikka Purran mesimäyrille, mutta ei niille, jotka haluavat sijoittaa  Suomen tulevaisuuteen.

Voi Riikka Purra, miten sinisilmäisesti menitkään kuin supi häkkiloukkuun, jossa on syöttinä halvinta makkaraa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu