Noitavainon kohteena valtakunnansyyttäjä

Yhtä varmasti kuin kesä ja talvi, toistuu myös oikeauskoisten vihamyrsky valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista vastaan. Vuoden takaiset uutiset ovat tuoreita tänään. Se tarkoittaa noitavainoa julmimmillaan. Noitia vainosivat ja polttivat roviolla oikeauskoiset uskovaiset. Tänään tarkoitus on murtaa maalitettavan puolustus, jotta kohde romahtaa, palaa henkisesti ja fyysisesti loppuun.

Lainauksia Ylen artikkelista:

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jukka Rappe:

”On innostettu uskonnollisiin piireihin kuuluvia ihmisiä ilmaisemaan huolensa siitä, että Suomessa vainottaisiin kristittyjä.”

”viikonlopun aikana sosiaalisessa mediassa uhottiin valtakunnansyyttäjän tappamisella.”

”Skaala on laaja, ja ääripää herättää kysymyksiä. Mitä kyseisten ihmisten päässä liikkuu, kun he ilmeisesti asiaa mitenkään tuntematta suoltavat ajatusvirtaansa sähköpostiin tai sosiaaliseen mediaan?”

”Innostetaan ihmisiä kohdistamaan suurin joukoin viestejä kohteeseen välittämättä lainkaan faktoista.”

”Ne jotka terapoivat itseään suoltamalla lokaa netissä, saattavat saada tyydytyksensä siitä. Mutta todellinen vaara voi olla nämä vaikutuksille alttiit seuraajat ja hangaround-tyypit. He saattavat motivoitua vaikka mihin. Se on huolestuttavaa.”

”Vaarallisimpia voivat olla taustalla olevat hiljaiset seurailijat.”

”Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jukka Rappe pohtii Päivi Räsäsen tapausta. Hänen mukaansa johonkin uskontokuntaan kuuluminen tai uskovaiseksi julistautuminen ei vapauta ihmistä rikoslainsäännösten alaisuudesta.”

”Kyllä maailmassa uskontoja riittää. Jos epäillään, että rikoksen tapahtuneen, rikokset tutkitaan riippumatta, mihin uskontokuntaan tai ryhmään epäilty kuuluu. Tästä näyttää joillakin olevan epäselvyyttä.”

”Kansanedustaja Päivi Räsäsen tapausta ei voi jättää tutkimatta, apulaisvaltakunnansyyttäjä sanoo. Lakisääteinen tutkintakynnys on ylittynyt. Meillä on voimassa oleva tutkintapakkojärjestelmä. Kyse on valtakunnansyyttäjän lakisääteisestä virkatoimesta.”

KD:n kansanedustaja Päivi Räsänen, jonka taakse kristityiksi itseään kutsuvat ryhmittyvät valtakunnansyyttäjä vastaan, alkaa ilmeisesti olla rasite puolueelleen.

Päivi Räsästä syytetään KD:n huonosta kuntavaalituloksesta – ryhmäjohtajan palli uhattuna?

Räsäsen irtiotot eivät enää näy luterilaisen kirkon tilastoissa. Ihmiset ovat ilmeisesti oppineet, että Räsänen edustaa Lähetyshiippakuntaa. Piispojen ei tarvitse enää vaivautuneesti ja kautta rantain kertoa,  ettei Räsänen edusta kirkon arvoja.

Kuulisin mielelläni puheenjohtaja Sari Essayahilta, miten Päivi Räsäsen arvot eroavat kristillisdemokraattien arvoista? Onko Räsänen puolueelle rasite, kuten Ano Turtiainen oli rasite perussuomalaisille?

+9

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu