Onko kristillisdemokraattien maksama keskusteluohjelma AlfaTV:ssä laillinen?

MTV Uutiset otsikoi ”AlfaTV antoi viranomaisille pohdittavaa: Onko kristillisdemokraattien maksama keskusteluohjelma laillinen? ”Selvitämme asiaa””

On luontevaa, että kristillisdemokraatit ja AlfaTV laittavat palikoitaan samaan rakennelmaan. Ja on yhtä luonnollista, että perussuomalaisuuden palikoita löytyy Alfasta.

Kun kiireessä rapataan AlfaTV:n julkisivua, on kuraa lentänyt Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ikkunasta sisään. Viranomainen ei katso hyvällä sitä, jos AlfaTV:n formaatti nimeltä Kompassi rikkoo lakia.

”Tämä on perustavanlaatuinen kysymys, mihin virasto ei tietääkseni ole aiemmin ottanut kantaa. Että miten me suhtaudumme tällaiseen koko ohjelman mittaiseen mainosajan ostamiseen, jos kyseessä on viestintäpalvelulain tarkoittama ajankohtaisohjelma. Me selvitämme asiaa, Tujunen sanoo STT:lle.”

Ajankohtaisohjelmaksi naamioituneessa Kompassissa ensimmäisen vieras on kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah. Luulisi näille porukoille terveen järjen kertovan, ettei ajankohtaisohjelma voi perustua puoluepropagandan levittämiseen. Eipä ole ihmeellistä, jos Traficomissa kysellään toiminnan lainmukaisuudesta.

Mutta joka ymmärtää AlfaTV:n fokuksen, ei ihmettele, miksi KD:n propaganda on mukana. Evankelioidaan lisää alfoja. Rahan määrä lisääntyy, mikä on tärkeintä, kun  toiminta pyörii rahan ympärillä. Mitä isompi piiri pyörii, sitä enemmän mahtuu rahaa ja vaikutusvaltaa piirin keskelle.

Blogissa ”AlfaTV, osakeanti, Harkimo, Sanna Ukkola ja Jussi Halla-aho ne yhteen sopii” käsitellään AlfaTV:n rahoituskuvioita.

Kun kristillisdemokraatit latovat riihikuivia euroja koko ohjelman mittaiseen mainosajan ostamiseen, niin onko se piilotukea Alfan Brilliance Communicationsille, jonka omistaa IRR-TV? Ja kun raha kiertää taskusta taskuun, niin on syytä pohtia, mistä kristillisdemokraattien rahat ovat peräisin? Veronmaksajilta Alfalle? Kuka seisoo Alfa-pyramidin huipulla?

Kristityiksi itsensä nostaneiden touhuissa hämmentää eniten se, miten he vähät välittävät kirjasta, johon kertovat suu leveänä uskovansa.

”joka vähimmässä on väärä, on paljossakin väärä.”

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu