Orpon hallituksen tahtotila on tyhmentää suomalaiset, lisäaskel luokkayhteiskuntaan

Kun Orpo ja Purra ottavat heikoimmassa asemassa olevilta ja antavat lisää niille, joilla on yltäkylläisesti, se on hyvinvointivaltion repimistä sääty-yhteiskunnan tieltä.

Mutta se ei riitä.

Orpon hallituksen tahtotila tyhmentää kansalaiset on ikivanha sääty-yhteiskunnan keino hallita. Kun ei ole tarpeeksi tietoa eikä siten osaamista, tyydytään siihen, mitä vallanpitäjät pudottavat pitopöydistään.

Kirjojen ja kulttuurin arvolisäveron nostaminen on hyvä keino laskea kansan sivistyksen tasoa.

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Kummassa porukassa haluamme olla? Alv kirjoille tulisi olla 0% VAT on Books Espanja 4% Irlanti 0% Norja 0% Puola 5% Ranska 5,5% Ruotsi 6% Saksa 7% Sveitsi 2,5% Ukraina 0% UK 0% Albania 20% Bulgaria 20% Islanti 11,9% Slovakia 10% Suomi -> ->14% 4% Tšekki 10% Venäjä 10%

Kirjojen ja kulttuurin arvonlisäveron nostaminen on varmasti hyvä viesti perussuomalaisille, jotka eivät ilmeisesti lue kirjoja eivätkä käy teatterissa tai oopperassa. Tai jos lukevat, niin Teemu Keskisarjan murhahistorioita. Heidän käden jälkensä näkyy voinistuvana kulttuurivihamielisyytenä.

Riikka Purran unelma on paluu Impivaaraan, jossa voi itse istua sääty-yhteiskunnan pitopöydissä, yhdessä RKP:n edustajien kanssa.

Perussuomalaisten Riikka Purra: kulttuuri on luksuspalvelu”

Matka Albanian ja Bulgarian joukkoon on hyvässä perussuomalaisessa marssivauhdissa.

Orpon porukoiden lompakoissa ei kulttuurin kallistuminen tunnu missään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu