Orpon ja Purran hallitusviritys jakaa tarkoituksellisesti Suomea kahtia
Kun on lukenut päivän uutisia, on täysin selvää, että Orpon ja Purran kauhukabinetti jakaa tarkoituksellisesti Suomea kahtia.
Suomen talous ei ole niin hyvässä kunnossa, että se kestää hallituksen uhkapelin. Lakot syövät huomisen taloudellisia pääomia, mutta myös maakuvaa, joka on Suomen ainoa valttikortti maailman kauppapaikoilla.
Yleislakoilla on Suomi rakennettu hyvinvointivaltioksi. Hallitus on vakuuttanut, ettei se peru työmarkkinareformiaan, joten yleislakko on ay-liikkeen ainoa tie suunnanmuutokseen. Suomi tarvitsee tiekartan ulos perussuomalaisesta kokoomuksen etuja ajavasta impivaaralaisuudesta.
Petteri Orpon uhkapeli tulee käymään kalliiksi kansantaloudelle, mutta vielä pahempi on entistä jakaantuneempi valtakunta. jossa rikkaidenkaan ei ole enää hyvä olla.
Paljonko Suomella tulee olemaan valtionvelkaa, mikäli kauhuhallitus saa jatkaa täyteen neljään vuoteen? Entä maamaine, kun Suomi on jo nyt Euroopan rasistisimpia maita ja huominen näyttää entistä pimeämmältä?
Yleislakko olisi perussuomalaiselle työtätekevälle valinnan paikka. Jäädäkö kaappipersuksi vai tullako työpaikalla ulos kaapista? Kas, siinä pulma.
Päivitys klo 18.19
”SAK valmistelee alkuvuoteen ”yleislakkoa” SAK:n liitot valmistelevat mahdollisesti helmikuulle laajaa yhteistä lakkoa, kertovat Helsingin Sanomien lähteet. Suunnitelmasta puhutaan ”SAK:n yleislakkona”.
Miten se persujen koominen vaalislogan menikään? Sitä saa, mitä tilaa!
Onko hallitusta joka ei ”jakaisi Suomea kahtia”?
Ilmoita asiaton viesti
Hallitukselle voi hyvin sanoa, että sitä saa, mitä tilaa.
Ilmoita asiaton viesti
Yleislakkoako hallitus tilaa? Sellaista yleislakkoa, joilla Suomi on rakennettu hyvinvointivaltioiksi?
Kyllä nyt on yleislakkoiltava ainakin viisi kertaa, jotta saadaan oikeutenmukanen hyvinvointivaltio takasin.
Ilmoita asiaton viesti
1956
Ilmoita asiaton viesti
Silloinkin kansa äänesti väärin (presidenttiä).
Ilmoita asiaton viesti
Erämetsä tuossa kiteyttää asian hyvin. Fakta on, että Suomessa(kin) kansa jakautuu niihin, jotka lähinnä kustantavat muiden elämää ja niihin, jotka ovat noita kustannettavia.
Jossain elämänvaiheessa lähes me kaikki olemme noita ”kustannettavia”. Mikäli ihmisen saamapuoli ja antopuoli yhteiskunnalta/yhteiskunnalle ovat elämän aikana suunnilleen tasan, asia on ok, mutta jos joutuu antamaan paljonkin enemmän kuin saa, ihmisellä on oikeus vähintäänkin manailla, jopa äänestää oikeistoa.
Ihmiset, joiden koko elämä perustuu muilta ihmisiltä kerättyjen verojen hyödyntämiseen, ovat tietysti katkeria, kun maksajapuoli pääsee vallan syrjään – ja näin on tässäkin tapauksessa. Voivat pirut jopa vähentää tulonsiirtoja aktiivikansalaisilta passiivikansalaisille.
Ilmoita asiaton viesti
Tulisi olla kuten on malli.
Voi olla, että mallinmukaisuuteen ei aina edellytyksiä. Pidetään silti kiinni mallista, muusta välittämättä.
Tieteen puolella, tällainen ei kävisi.
Ilmoita asiaton viesti
”Ihmiset, joiden koko elämä perustuu muilta ihmisiltä kerättyjen verojen hyödyntämiseen,”
Kuten kansanedustajat ja hyödyttömistä yritystuista nauttivat.
Ilmoita asiaton viesti
Viimeksi kun tarkistin niin hallituksen kuuluu nauttia vaaleissa valitun eduskunnan, ei joidenkin ay-pomojen, luottamusta. Kutsutaan parlamentarismiksi.
Ilmoita asiaton viesti
Viimeksi kun muistelen niin joutui pääministeri eroamaan kun puuttui työmarkkinoihin
Ilmoita asiaton viesti
Blogisti voisi ryhtyä ehdokkaaksi niin tiedettäisiin kansan kannatus.
Ilmoita asiaton viesti
Eikös sulla käyny vähä höpsösti
Ilmoita asiaton viesti
Taas tuli Tuomaalalta viikon paras vitsi: ”Yleislakoilla on Suomi rakennettu hyvinvointivaltioksi”. Siinä on talousoppineillekin pohtimista, miten voidaan rakentaa, tekemättä mitään? 🙂 Sen ymmärrän, että moni asia edistyy, kun Tuomaala ei tee mitään, mutta että yleislakko?
Se on lähes samanlainen mysteeri kuin Norjan merellä oleva syvä matala, joka liikkuu kohti Scandinaviaa.
Ilmoita asiaton viesti
”Suomi tarvitsee tiekartan ulos perussuomalaisesta kokoomuksen etuja ajavasta impivaaralaisuudesta.”
Päinvastoin, molemmat puolueet ovat huolestuneita väestönkasvun tyrehtymisestä. (impeyden vaarallisuudesta)
Ilmoita asiaton viesti
Tässä vielä Tuomaalan loogisen päättelyn loistava oivallus:
Kun Hesari kirjoittaa:
”Hallitus ajaa järkähtämättä työmarkkinauudistuksia läpi, ja ammattiyhdistysliike vastustaa niitä yhtä tiukasti periksi antamatta.”
niin Tuomaalan mukaan ”Orpon ja Purran kauhukabinetti jakaa tarkoituksellisesti Suomea kahtia”
siksi että ay-liike vastustaa.
Sama tilanne kunnassa kun palopäällikkö määrää palokunnan sammuttamaan paloa, mutta naapurin isäntä on sitä mieltä, ettei palo ole vielä niin iso että tarvii sammuttaa. Palopäällikkö jakaa siis kuntalaisia kun ei peru määräystään isännän kiellosta huolimatta. Herää kysymys kumpi niitä kuntalaisten mielipiteitä jakaa ja kenen vastuulla palon sammuttaminen kunnassa onkaan. Kumpi on valittu tuohon tehtävään? Ja vielä, jos isäntä on eri mieltä kuin palopäällikkö, se ei tarkoita että kuntalaiset olisivat jakautuneet. Ei ay-liike edusta suomalaisten mielipidettä.
Ilmoita asiaton viesti
Kuvio on niin iso kyseenalaisena, että pakolaisuus ei tässä enää tunnu. Jos sen välttämisen avulla korjataan vielä nyt jotain… tilanne ei tule joka tapauksessa kestämään.
Siten perussuomalaiset tekevät vähän turhaa työtä. Kestävää linjaa ei ole yksinkertaisesti kenelläkään.
Perussuomalaisilta väärin satsata paljon toisarvoiseen, jos kokonaistilanne on tiedossa.
Väite perustuu siihen, että elämisen malli on mahdoton, ja ei tule selkeästi ilmi, jos yritetään pestä erikoistoimilla. Epäsuorasti turhat yritykset johtavat samaan todellisuuden tajuamattomuuden jatkumiseen.
Ilmoita asiaton viesti
Suomen jakoi kahtia Rinteen-Marinin hallitus. Silloin Suomeen syntyi vihervasemmistoblokki, joka on nykyistä hallituspohjaa vastaan. Aiemmin oikeisto-vasemmisto saattoi pystyä yhteistyöhön ja Keskusta pomppi kummalle puolen tahansa. Rinne kaatoi perinteen.
Nyt olemme tilanteessa, jossa vasemmistoa ei kuunnella, aivan kuten edellisessä hallituksessa ei oikeistoa kuultu.
Ilmoita asiaton viesti
En näe tässä kahtiajakoa. Tätähän on oikeisto halunnut Zyssen ja Häkiksen ajoista. Moderniin oikeistolaisuutee (sic/lulz) kuuluu sisäänrakennettun vaade luokkayhteiskunnasta
Ilmoita asiaton viesti
70-luvulla koulussa opetettiin, jotta sosialistit olivat luokkatietoisia.
Nykyjäänhän ne on oikeutenmukasia.
Ilmoita asiaton viesti
Nyt kansainvälisten monimiljoonikkojen ja miljardöörien kanssa seurusteleva Sanna olisi saanut jo tässä ajassa Suomen talouden kuntoon. Yle, HS ja ip-lehdet ovat tästä varmoja. Hänellähän oli Pariisissa päällään jonkun muotitalon kallis mekko. Tästä oli meillä kuvia ja kirjoituksia. Talousasiat olivat Sannan ajatuksissa, minkä mekko kertoi. Lehdethän useasti kirjoittivat, että Sanna viestittää pukeutumisellaan. Sannan poliittinen nerous tuli esille myös hänen lausunnoissaan. ”En ajattele eilistä, en huomista, elän tässä päivässä”. Sitaatti ei ole tarkka, ajatus on.
Kahtiajakautuminen. USA:ssa – Nykissä – Sannuli kehotti puheessaan jokaista valitsemaan puolensa arvojen taistelussa: ”Keskitietä ei ole”. Sitaatti on tarkka. Tätä on vaikeaakin vaikeampi tulkita muuksi kuin kehotukseksi jakautua kahtia. Tämä oli ja on Sannan poliittisen uran kulmakivistä, mikä sai meillä ennen näkemättömän suosion. Jakautukaa kahtia.
Ilmoita asiaton viesti
Sannamarinsyndrooma on kateustauti, joka vaivaa erityisesti persuja ja joka aiheuttaa traumaperäisiä psykoottisia takautumia aivojen etulohkossa. Koettakaa parantua, kun Sanna on jo jättänyt taakseen ankkalammikkonne. Lepo ja irtaantuminen päivänpolitiikasta auttaa parantumista.
Persuilla ei ole edes toivoa, että Riikka Purrasta tai Jussi Halla–ahosta tulee kansainvälinen tähti tai että heistä jompi kumpi pääsee Time-lehden kanteen.
Ilmoita asiaton viesti
Et osannut ajatella, että Marin toteutti ne uhat, joita kaavailet Perussuomalaisten tulevaksi osuudeksi.
Tilanteessa ei ole helposti kuin epäonnistuneita ja epävaikuttavia toimia, siis käytännön tarjontaan, joilla kuitenkin voidaan pestä peruskuvion vaikeus, ja käytössä pitkään olleen toimintamallin fibat seurauksineen.
Koko kerrontasi pihvi on minusta tuossa. Hyvä yleistää tajuttuja yksityiskohtia sinne, minne voivat ulottua. Samalla yksittäisempänänä tuodut viestit testautuvat ja suhteutuvat kokonaisempaan kuvaan.
Tiede on tätä samaa etenemistyötä, ja toisaalta peruuttamista. Kumpikin tärkeä osa rakentamista, sillä etenemisellä voidaan saavuttaa peruutusvaihe, ja ilman etenemistä, ei samaan edellytyksiä.
…
Otsikossa mainittu tarkoituksellisuus, voidaan tulkita sadismiksi, tai stalismiksi.
Yleisesti jälkimmäinen, harvemmin tuo sadismi, vaikka voi olla kantavin osa kokonaisuutta.
Periaatteessa epäilet järkeviä, mutta osoitus brutaliikkaa, ja johtuu mistä lie.
Mistä tarkoituksellisuus tulee… tämäkin varmasti kohta, mikä ns riittää, eikä muuta tietoa tarvita, jos tällainen osoittautuu selkeäksi.
Tarkoituksellisuus on toki paljon. Viittaan kuitenkin todelliseen maailmaan.
Ilmoita asiaton viesti
Persuthan myös saavat aikaan kansainvälisen median huomion kuten Marin. Toki eri syistä – natsiterroristihautomona.
Ilmoita asiaton viesti
”Persuilla ei ole edes toivoa, että Riikka Purrasta tai Jussi Halla–ahosta tulee kansainvälinen tähti tai että heistä jompi kumpi pääsee Time-lehden kanteen.”
Miksi pitäisi tulla?Mitä se auttaa Suomalaisia,että joku on tähti?
Voi kiesus näitä identiteetti ongelmaisia.
Ilmoita asiaton viesti
””En ajattele eilistä, en huomista, elän tässä päivässä””
– siis päiväperhonen
Ilmoita asiaton viesti
Vähemmistökielisten huolta rahapallojensa pyörittämisestä mäessä muutoksen tullessa kirjoittamalla.
Ilmoita asiaton viesti
Po. pillupoliisien huolta
Ilmoita asiaton viesti