Orpon ja Purran hallitusviritys jakaa tarkoituksellisesti Suomea kahtia

Kun on lukenut päivän uutisia, on täysin selvää, että Orpon ja Purran kauhukabinetti jakaa tarkoituksellisesti Suomea kahtia.

Suomen talous ei ole niin hyvässä kunnossa, että se kestää hallituksen uhkapelin. Lakot syövät huomisen taloudellisia pääomia, mutta myös maakuvaa, joka on Suomen ainoa valttikortti maailman kauppapaikoilla.

Yleislakoilla on Suomi rakennettu hyvinvointivaltioksi. Hallitus on vakuuttanut, ettei se peru työmarkkinareformiaan, joten yleislakko on ay-liikkeen ainoa tie suunnanmuutokseen. Suomi tarvitsee tiekartan ulos perussuomalaisesta kokoomuksen etuja ajavasta impivaaralaisuudesta.

Petteri Orpon uhkapeli tulee käymään kalliiksi kansantaloudelle, mutta vielä pahempi on entistä jakaantuneempi valtakunta. jossa rikkaidenkaan ei ole enää hyvä olla.

Paljonko Suomella tulee olemaan valtionvelkaa, mikäli kauhuhallitus saa jatkaa täyteen neljään vuoteen? Entä maamaine, kun Suomi on jo nyt Euroopan rasistisimpia maita ja huominen näyttää entistä  pimeämmältä?

Yleislakko olisi perussuomalaiselle työtätekevälle valinnan paikka.  Jäädäkö kaappipersuksi vai tullako työpaikalla ulos kaapista? Kas, siinä pulma.

 

Päivitys klo 18.19

”SAK valmistelee alku­vuoteen ”yleislakkoa” SAK:n liitot valmistelevat mahdollisesti helmikuulle laajaa yhteistä lakkoa, kertovat Helsingin Sanomien lähteet. Suunnitelmasta puhutaan ”SAK:n yleislakkona”.

Miten se persujen koominen vaalislogan menikään? Sitä saa, mitä tilaa!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu