Paavilla on Jumalan valta eikä Donald Trump halua jäädä pienemmäksi

Paavilla on Jumalan valta, koska hän toimii Kristuksen sijaisena Maan päällä.

Lainaan Katolisen kirkon katekismusta.

Paavi, Rooman piispa ja pyhän Pietarin seuraaja, ”on sekä piispojen että uskovien suuren joukon ykseyden pysyvä ja näkyvä alku ja perustus”. ”Kristuksen sijaisena ja koko kirkon paimenena Rooman piispalla on kirkossa virkansa nojalla täysi, korkein ja yleinen valta, jota hän aina voi käyttää vapaasti.””

Entä miksi paavilla on ainoa oikea tulkinta Raamatusta?

Kirkon opetusviralle, paaville ja hänen kanssaan yhteydessä oleville piispoille, on uskottu yksinomainen valtuus tulkita sitovasti Jumalan sanaa.

Kaikki Raamatun tulkinta, joka on ristiriidassa paavin kanssa, on harha-oppia.

Mutta miksi Raamattu ei ole todellinen auktoriteetti, vaan lähinnä kulissi mariologialle?

Tästä johtuu, ettei kirkko, ” jolle ilmoituksen välittäminen ja tulkinta on uskottu, ”ammenna varmuuttaan kaikista ilmoitetuista asioista yksin pyhässä Raamatussa. Sen vuoksi molemmat, sekä pyhä Raamattu että traditio, on otettava vastaan ja niitä on pidettävä arvossa yhtä alttiisti ja kunnioittavasti.

Miksi katolisen kirkon pappien pedofilia sekä muut rikokset ihmisyyttä vastaan ovat ongelmia kirkossa?

Sellaista rikkomusta ei olekaan, olipa se kuinka raskas tahansa, jota ei pyhä kirkko voisi antaa anteeksi. ”Sellaista ihmistä ei olekaan, joka olisi niin paha ja syyllinen, ettei hänen näköpiirissään olisi varmaa toivoa syntien anteeksiantamisesta, kun hän vilpittömästi katuu rikkomuksiaan.

Ei ole väliä, kuinka monta lasta raiskaa tai kuinka monta ihmistä katolinen mafiapomo tappaa. Kaiken saa enteeksi, jolloin pahuudelle ei ole muita pidikkeitä kuin omatunto. Varmasti jokainen katuu rikoksiaan, kun käry käy. Tai sitten haluaa kuolinvuoteella synninpäästön, jotta kirkko päästää taivaaseen. Jos epäilee kuolevansa saappaat jalassa, on syytä murharetkien jälkeen saada synninpäästö.

Miksi luterilaiset ja helluntailaiset eivät voi pelastua?

Reformaatiosta syntyneet, katolisesta kirkosta erossa olevat kirkolliset yhteisöt ”eivät, lähinnä pappeuden sakramentin puuttumisen vuoksi, ole säilyttäneet myöskään eukaristian salaisuuden alkuperäistä ja täydellistä olemusta”. Tästä syystä ehtoollisyhteys näiden yhteisöjen kanssa ei katoliselle kirkolle ole mahdollinen.”

Koska vain katolisen pappeuden kautta voi antaa syntejä anteeksi, niin epäpuhtaat eivät voi pelastua. Sen sijaan pedofiilit ja mafiosot ovat pelastuksellisesti puhtaita pappeuden sakramentin ansiosta.

Sellaista rikkomusta ei olekaan, olipa se kuinka raskas tahansa, jota ei pyhä kirkko voisi antaa anteeksi.”

””Kirkon ulkopuolella ei ole pelastusta”

”Miten tämä kirkkoisien usein toistama tulisi lause käsittää? Myönteisesti muotoiltuna se tarkoittaa, että pelastus tulee kokonaan Kristukselta, Päältä, kirkon kautta, joka on hänen ruumiinsa. Tästä syystä eivät sellaiset ihmiset voi pelastua, jotka huolimatta siitä että tietävät Jumalan perustaneen Jeesuksen Kristuksen kautta katolisen kirkon autuuteen välttämättömäksi, eivät kuitenkaan tahdo siihen liittyä tai siinä pysyä.

 

Kun Jumala sidottiin ja suljettiin kammioon

Ainoastaan pätevästi vihityt papit voivat johtaa eukaristian viettoa ja konsekroida (muuttuminen, katolinen transsubstantiaatio) leivän ja viinin, niin että niistä tulee Herran ruumis ja veri.”

Tabernaakkeli eli sakramenttimaja on kammio, jossa säilytetään konsekroitua leipää.

Evankeliumista Matteuksen mukaan:

”Nousee valhevoideltuja ja valheprofeettoja, ja he antavat suuria merkkejä ja ihmeitä, jotta eksyttäisivät, jos mahdollista, myös valitut. Katso, olen sen teille edeltä sanonut. Jos teille sanotaan: ’Katso, hän on erämaassa’, niin älkää lähtekö. ’Katso, hän on kammiossa’, niin älkää uskoko.”

Kammio, tameion = varasto, säilytyshuone.

Kristus = voideltu. Valhevoideltu = valhekristus.

 

Ovatko valhevoidellut eli valhekristukset Donald Trumpin tukijoita?

Valhekristuksia on paljon liikkeellä, etenkin vapaissa suunnissa, kuten helluntailaisuudessa.

Donald Trumpin tukijoista esittelyvuorossa on Trumpin henkiopastaja Paula White.

Trump näkee varmasti itsensä sellaisena kuin Paula White. Ei Trump muuten kuhertelisi kristillisten piirien keskipisteenä, valittuna, kuten Rooman paavi.

 

Jälkihuomio

Blogisti voisi liittyä katoliseen kirkkoon yhtä hyvin kuin luterilaiseen, jos kaipaisi lepoa sielulleen maailman kaaoksen keskellä. Ei ole mitään katolisuutta tai helluntailaisuutta vastaan. Kaikki me olemme syntisiä, mutta ero johtunee siitä, mitä synti etymologisesti tarkoittaa. Synti, heprean chata ja kreikan hamartia, tarkoittaa ”mennä harhaan, vaikka tahtoo osua maaliin”. Maaliin tässäkin blogissa on tarkoitus osua, mutta ohi menee varmasti monessa huomiossa.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu