Paavin sotilas Timo Soini pelastamaan Keskustaa vaalitappiolta

Timo Soini petti köyhät ja sairaat äänestäjänsä päästyään Sipilän hallituksen ulkoministeriksi, mikä ajoi perussuomalaiset kaaokseen hajottaen puolueen. Nyt Soini on valmis poliittiseen uudestisyntymiseen, mikä tapahtuisi Annika Saarikon käsien alla. Toinen vaihtoehto Soinille on mennä kristillisdemokraatteja pelastamaan.

Soini hartaana katolilaisena on ollut johdonmukainen taistelussaan luterilaista kirkkoa vastaan. Hän ”on jättänyt kaikki valtiopäivien jumalanpalvelukset väliin naispappeuden takia”, kertoi Kotimaa24-lehti.  Kun Soini kertoo, miten ”Keskusta on hukannut sielunsa”, niin Soinin pelastuspaketti tarkoittanee Keskustalle irtiottoa luterilaisesta kirkosta, traditiosta luopumista.

Soini lupaa: ”pystyisin nostamaan puolueen (kepun) kannatuksen muutamassa kuukaudessa 15 prosenttiin”.  Annika Saarikolla on pohtimisen paikka. Vastaako hän paavin sotilaan kosintaan eli uskooko hän Soinin uskon johtavan puolueensa kannatuksen nousuun.

Voi käydä niinkin, että Soinista tulee myllynkivi keskustan kaulaan, jolloin puolue uppoaa entistä syvemmälle suonsilmäkkeeseen. Takinkääntäjä Soini tuskin tuo Keskustalle lisää imagoa, mutta Soini vahvistaisi vanhan kansan perinnetietoa, keskusta pettää aina.  Suomeen tuskin mahtuu kahta perussuomalaista puoluetta.

Timo Soini on Suomen poliittisen historian räikein valehtelija ja takinkääntäjä. Paavin sotilaalle moraali ei ole ongelma. Soini rehvastelee tyylilleen uskollisesti Kotimaa24:n artikkelissa

“On tullut tehtyä ja sanottua kaikenlaista ja syntiä on tullut tehtyä, mutta sen saa anteeksi. Siinähän koko juonen ydin on.”

Siinä kroonisen valehtelun juonen ydin tosiaan on. Katolinen kirkko on luvannut sotilailleen: ”Sellaista rikkomusta ei olekaan, olipa se kuinka raskas tahansa, jota ei pyhä kirkko voisi antaa anteeksi. Sellaista ihmistä ei olekaan, joka olisi niin paha ja syyllinen, ettei hänen näköpiirissään olisi varmaa toivoa syntien anteeksiantamisesta”.

Paavin sotilaat ovat aina varmoja taivaspaikastaan.  Toisin on meillä tavallisilla tallaajilla, joiden omatuntoa uskonto ei ole paaduttanut sotilassaappaiden nahkapohjiksi. Samasta taivasedusta Soinin lisäksi nauttinee Venäjän presidentti Vladimir Putin, joka käy pyhää sotaa Ukrainaa vastaan kirkkonsa pyhässä suojeluksessa.

Kenen suusta on kommentti: ”Kun puhutaan translaista, aborttilainsäädännön löysentämisestä tai ylipäätään yhteiskunnan kristillisestä arvopohjasta”.

Vladimir Putinin vai Timo Soinin?

Timo Soini: ”Keskusta on hukannut sielunsa.”

Kääntäen: ”Timo Soini on hukannut sielunsa.”

Joka vähässä on väärä, on paljossa väärä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu