Paavin sotilas Timo Soini valmistautuu ristiretkeen, kenen joukoissa?

Julkisuudessa on vähemmälle huomiolle jäänyt perussuomalaisten syrjäytetyn puheenjohtajan Timo Soinin uskonnolliset kasvot. Katolilainen Soini on käynyt uskonsotaansa, sillä hän ”on jättänyt kaikki valtiopäivien jumalanpalvelukset väliin naispappeuden takia”, mistä kertoi Kotimaa24-lehti.

Soinin poliittisten kasvojen takaa löytyy pahin mahdollinen valehtelija. Hän pääsi ulkoministeriksi uskottelemalla köyhille ja sairaille, että laittaa hallitukseen päästyään heidän asiansa kuntoon. Päästyään hallitukseen Soini petti äänestäjänsä. Juha Sipilän ja kokoomuksen kanssa hän otti köyhiltä heidän vähästään ja antoi rikkaille lisää heidän yltäkylläisyyteensä. Se on lestadiolaisen Juha Sipilän ja katolilaisen Timo Soinin tulkinta kristillisyydestä: ”Jokaiselle, jolla on, annetaan, ja hän on saava yltäkyllin, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin mitä hänellä on.”

”Timo Soinin perintö oli rasismin arkipäiväistyminen”. Soini kertoi jo gradussaan askelmerkkinsä, miten populismilla petetään kansaa, kuten muuan katolilainen saksalainen kertoi etukäteen askelistaan kirjassaan Mein Kampf.

Ulkoministerin salkku oli Soinin suuri unelma ja hän sai sen palkaksi kuin Juudas Iskariot rahansa. Soini katolilaisena pääsi tapaamaan paavin, osallistumaan USA:n presidenttien rukousaamiaisille sekä nuoleskelemaan Turkin diktaattoria Recep Erdogania. Soini ylisti Erdoganin Turkin jakavan samat demokraattiset arvot kuin Suomi. Kippis ja kulaus Erdoganin pitopöydässä, josta puuttui vain nakkimuki.

Soini ihannoi myös Unkaria sekä erityisesti Puolaa, joka katolisena maana jakaa Soinin arvomaailman. Entä löytyykö juuri katolisuudesta johtolanka, joka selittää valehtelun luontevana elämäntapana, moraalittomuutena?

Itse asiassa Soini kertoo omin sanoin, miksi ihmisten pettäminen ei satuta eikä moraali kiinnosta. Kotimaa24:n artikkelissa Soini rehvastelee tyylilleen uskollisesti:

“On tullut tehtyä ja sanottua kaikenlaista ja syntiä on tullut tehtyä, mutta sen saa anteeksi. Siinähän koko juonen ydin on.”

Totta, siinä on koko Soinin petosjuonen ydin. Soinin kirkko antaa kaiken anteeksi. Niin hirvittävää rikosta ei maailmassa ole, jota paavin kirkko ei antaisi anteeksi.  Siten ei ole kummallista, että johtavissa natseissa oli paljon katolilaisia. Heillä oli sama suojaverho kuin Soinilla: ”Siinähän koko juonen ydin on, kun  hirvittävimmätkin synnit saa anteeksi”.

Eikä tässä suinkaan kaikki, kun saa syntinsä anteeksi The Kirkolta. Juutalaisia keskitysleirissä murhannut katolilainen natsi sai lipun taivasjunaan. Taivaasta voi kuoleman jälkeen katsella, miten murhattu juutalainen käristyy iankaikkisessa helvetissä. Kippis ja kulaus The Kirkolle.

Mikä on Soinin päästellessä röhönauruja paavin sotilaana. Autuus on palkka valehtelemista ja vihan tarkoituksellisesta kylvöstä. Kippis ja kulaus The Kirkolle.

Entä miksi blogi menneisyyden haamusta  nimeltä Timo Soini, joka kirjoittelee juorukirjoja elämästään toivoen, ettei häntä unohdeta ja että raha kirstuun kilahtaa? Soini selvästi suunnittelee paluuta politiikan alttarille. Rohkeus ei sinisen tappion jälkeen riittänyt siihen, että olisi punninnut kannatuksensa äänestäjillä. Mutta koska kansan poliittinen muisti on lyhyt, niin siihen luottaen populistinen kehäkettu astelee areenalle koettelemaan lyöntiensä sotilaallista voimaa.

Entä mikä olisi Soinin puolue? Veikkaan kristillisdemokraatteja, jossa sisaret ja veljet odottavat avosylin. Tuhlaajapoika pääsee harharetkiltään arvojensa kotiin. Kippis ja kulaus ja nakkimukit pöytään.

Timo Soini ja uusi paavi samaa mieltä homoliitoista ja abortista.” Mitä siitä syntyykään, jos Päivi Räsänen ja Timo Soini löytävät toisensa samasta pöydästä saman nakkimukin ääreltä? Yhteistä puhuttavaa löytyy. Kumpikin voi kertoa, miten he kättelivät paavia ja miltä se oikein tuntui. Voidaan punoa yhteinen sotasuunnitelma, miten luterilaisen kirkon naispapit saadaan kammettua takaisin kirkon penkille kuulijoiksi ja miten homoille julistetaan The Kirkon  ja sitä ideologisesti matkivan Lähetyshiippakunnan eheytyshoitoja autuuteen välttämättöminä. The Kirkko yhdistää, sillä kaikki kristilliset tiet vievät Vatikaaniin – mutkan kautta myös luterilaisen kirkon tie.

Kippis ja kulaus, nakkimukin kyytipojaksi Babylonian terästettyä voimaviiniä. Siinä on paavin sotilaan päiväannos.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu