Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Suomi siirtyi Stubbin aikaan – Testaa presidenttitietosi Uuden Suomen visassa

Päivi Räsänen ja lobotomialeikkaukset

Jos on lukenut kirjan tai katsonut elokuvan Yksi lensi yli käenpesän, ymmärtää lobotomialeikkausten kammottavuuden.

Päivi Räsäsen uskonto on lähimmäisiä vihaava ja etenkin se vihaa transihmisiä, joilla on ilman räsäsiäkin ongelmia enemmän kuin on kohtuullista. Räsästen uskontoa ei pidä sotkea Uuden testamentin ilosanomaan, evankeliumiin. Ero on kuin yöllä ja päivällä, valolla ja pimeydellä.

Räsäseltä voi odottaa mitä tahansa, sillä hän on astunut yli rajan, jolta ei ole paluuta. Silti hänen viimeisin kommenttinsa tyrmistyttää.

Kuvassa voi olla 2 henkilöä ja tekstissä sanotaan Päivi Räsänen @PaiviRasanen 3h 3 hs.fi/hyvinvointi/ar... Lobotomialeikkauksia tehtailtiin1946 -1969. Muistellaanko joskus samoin transleikkauksia, joilla yritetään terveitä kehonosia leikkelemällä muokkaamaan kehoa sisäisen kokemuksen mukaiseksi? Mielenterveys I Saima oli tavallinen su... hs.fi 962 62 1735 300 8786 786

Artikkelissa Historian häpeätahra kerrotaan, että Suomi kuului lobotomialeikkausten suurvaltoihin:

”Aihe on kolkko. Lobotomia on myös häpeätahra psykiatrian historiassa, koska toimenpiteessä kajottiin potilaan itsemääräämisoikeuteen.” ”Muistan, että potilaalta itseltään suostumusta lobotomiaan kysyttiin hyvin harvoin. Potilas saatettiin leikata myös tahdonvastaisesti. Aina suostumusta ei kysytty edes omaisilta, ja se yllätti.”

”Potilaan aivoihin siis porattiin reikiä ja hänen tunnesäätelyään vaurioitettiin, mutta lupaa toimenpiteeseen ei kysytty välttämättä edes omaisilta.”

Transleikkaukset tehdään potilaan pyynnöstä, jonka takana voi olla vuosikymmeniä jatkunut toiseuden tunne.

Onneksi Räsänen on kansanedustaja eikä harjoita lääkärin ammattia. Vihamielisellä asenteellaan seksuaalivähemmistöihin hän lääkärinä saattaisi aiheuttaa itsetuhoisuutta transpotilaissa ja suistaa heitä itsemurhiin.

Muistellaanko joskus, miten oikeauskoiset kiusasivat lähimmäisiään, koska nämä eivät mahtuneet heidän ahtaaseen formaattiinsa?

Jae, jota räsäsläiset eivät ole ehkä koskaan lukeneet sen alkuperäisimmässä muodossa.

”Sillä on eunukkeja, jotka äitinsä kohdusta syntyvät sellaisiksi…”,  Mat.19:12.

En ymmärrä, miksi kirkko on jakeen manipuloinut kahden sukupuolen oppiinsa sopivaksi?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (3)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Pekka Toivonen
  Pekka Toivonen #4061161

  Blogisti Tuomaalan uskottavuus saattaisi hivenen parantua jos otsikon ja itse kyhäillyn blogitekstin osuuden terminologia olisi hallussa :

  lobotomia

  Ilmoita asiaton viesti

 2. topira
  Topi Rantakivi #4061190

  Se on lobotomia.

  Räsänen kun näyttää jatkavan samaa rataa kuten ennenkin, ehkä hänen X-viestistään joku tekee rikosilmoituksen?

  Räsäsen kannattaisi vähän muistella, että 1800-luvun lopulla ja 1930-luvun loppupuolella oli kalloharppiteorian ja eugeniikan ihannointi valtavirtaa ja totena pidetty:

  https://www.duodecimlehti.fi/duo97703

  Räsäsen pitäisi tiedostaa, että Suomi teki laittomia eugeniikkaa aina 1970-luvulle asti.

  Ihmisoikeusliitto ja muut tutkijat etsivät edelleen arkistoista tehtyjä rikoksia, joita on arviolta tehty yli 30 000 ihmisille ja kun tutkimus saadaan päätökseen, niin Valtion pitää tehdä julkinen anteeksianto sekä valmistella korvauksia niiden uhrien perheille ja omaisille kuten Ruotsi oli tehnytkin.

  Tätä kannattaa lukea, että mitä hänelle sekä muille oli tehty aikoinaan:

  https://www.hameensanomat.fi/paikalliset/5237147

  Ilmoita asiaton viesti