Päivi Räsänen kertoo satuja mies/nainen luonnonjärjestyksestä

Koska Päivi Räsänen (KD) on julistautunut Suomen epäviralliseksi Pride-paraatien vastustajaksi, on luonnollista nostaa esiin hänen äärikonservatiivinen sanomansa, jonka vankin kannattajakunta löytyy itäisestä naapuri valtiostamme.

Räsänen twiittasi: ”Pidän naisiksi pukeutuneiden dragmiesten satutunteja lapsille huolestuttavana ilmiönä, enkä ymmärrä mikä muu pointti tuossa on, kuin indoktrinoida lapset #pride-ideologiaan, jossa halutaan muuttaa kahteen sukupuoleen perustuva luonnonjärjestelmä ”sukupuolen moninaisuuteen”.”

Räsänen on Suomen tunnetuin satutäti. Hän kertoo Raamatusta satuja, joita on mielessään sepittänyt. Monen mielestä Raamattu itsessään on satukirja, mutta vaikka niin olisi, pitäisi pysyä alkuperäisessä sadussa eikä muokata siitä omia pilvitarinoita.

Räsäsen  twiitissä on perusharha, josta on ketjutettu uusia harhoja, kylvetty vihaa. Venäjä on mennyt vapauttamaan Kiovaa Pride-paraateissa.

Jeesus kertoi Matteuksen evankeliumissa kolmannesta sukupuolesta käyttäen sen aikaisen maailman sanoitusta:

Mat.19:12 ”Sillä on eunukkeja, jotka äitinsä kohdusta syntyvät sellaisiksi…”

Eunukki tarkoittaa fyysisesti lisääntymiskyvytöntä. Haaremien vartijat olivat tyypillisesti eunukkeja, mutta heidät oli kastroitu ihmisiltä. Heitä Jeesus lienee tarkoittanut jatkaessaan:

”ja on eunukkeja, jotka kuohittiin ihmisiltä…”

Tämä tarkoittaa, että jos jotkut kuohittiin ihmisiltä, niin kohdussa kuohitut on Jumala kuohinnut, tehnyt transsukupuoliseksi. Ihmiseksi, joka ei ole mies eikä nainen.

Päivi Räsäsen mukaan Jeesus ei tiennyt asian oikeaa laitaa, vaan Räsänen kertoo lopullisen totuuden.

Kristillinen konservatiivisyys on ikään kuin muunnelma Koraanista, joka kertoo Jumalan lopullisen totuuden Raamatusta.

Päivi Räsänen väittää Jeesuksen satuilleen, kun Jeesus on kertonut Jumalan kohdussa luomasta ihmisestä, joka ei ole puhdas mies tai nainen.

Uuden testamentin ilmoituksen valossa Päivi Räsänen sen sijaan satuilee myötäillessään Koraanin arvomaailmaa Raamattua kädessään ylpeästi heilutellen. Mitä kauheuksia tämä sadunkerronta miljoonien ns. kristittyjen suussa on saanut aikaan, vain Taivas sen tietää.

The Kirkko on osallinen sadussa, sillä se on epäuskossaan väärentänyt Mat.19:12.

Jae on ainoastaan yksi esimerkki mittavasta Uuden testamentin tekstimanipulaatiosta, jonka avulla Jumalasta rakennettiin kosminen sadisti – Jumala, joka vaatii transihmisiä repimään sielustaan persoonan, jonka on kohdussa antanut elämän lahjaksi.

 

 

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu