Päivi Räsäsen marttyyrin kruunu odottaa kultausta

Helsingin Sanomat: ”Valta­kunnan­syyttäjä hukkuu eri puolilta maailmaa tulevaan palaute­vyöryyn, koska nosti syytteet Päivi Räsästä vastaan.”

Juridista puolta on vatvottu riittävästä, On syytä kurkistaa ideologiaan, joka tuottaa homofobioita, kuten ääri-islamissa, Venäjällä, natsi-Saksassa. Homous on synti. Siksi natsi-Saksa tappoi homoja keskistysleireissä, tyyliin Jumala kansamme. Joissakin Afrikan maissa homoja vainotaan kuin murhaajia.  Se on kristillisen lähetystyön hedelmiä, saman opin, jota Räsänen levittää.

Afrikkalaiset homot pitää pelastaa, aivan kuten Räsänen avaa ideologiaansa.

”Kysymys on kristillisen uskon ytimestä, siitä miten ihminen pelastuu Jumalan yhteyteen ja iankaikkiseen elämään Jeesuksen sovitustyön kautta. Siksi on ratkaisevan tärkeää myös puhua synnistä, joka homoseksuaalisten tekojen osalta tänä päivänä halutaan kiistää.”

Räsänen edustaa kristillisyyttä, jossa Jumala on kosminen Hitler. Kun natsit kiduttivat ja murhasivat homoja, heidän piinansa päättyivät kuolemaan. Räsäsläisten jumalan rinnalla Hitler oli pehmo. Sadistinen jumala heittää syntiset helvettiin, jossa piina jatkuu aina ja iankaikkisesti. Konservatiivit pääsevät sen sijaan taivaaseen. Heille taivaan autuus on taattu samaan tapaan kuin oli arjalaisille syntisistä puhdistetussa tuhatvuotisessa valtakunnassa. Hitlerin unelma on aina elänyt ja elää edelleen. Äärikonservatiiveille taivas on heidän kuvansa mukainen.

Jaana Hallamaa Suomen Kuvalehdessä: ”Oikeuslaitoksen tehtävänä on huolehtia siitä, ettei kenenkään ihmisoikeuksia loukata. Pyrkiessään suojaamaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen ihmisarvoa oikeuslaitos ei voi estää sitä, että Päivi Räsänen käyttää oikeuslaitoksen toimintaa ja päätöksiä omalle yhteisölleen suuntaamansa performanssin osana.”

Junes Lokan oikeusperformanseilla on sama päämäärä . Mutta Räsäsen tavoitteet ovat korkeammalla,  marttyyriuden glooriassa.

Hallamaa: ”Räsäsen julkaisuista aloitetun tutkinnan eteneminen syytteeseen ja tuomioon tekisi hänestä vakaumuksensa puolesta syyttömänä kärsivän marttyyrin. Samalla tuomio vahvistaisi Räsäsen asemaa hänen edustamansa poliittisen suuntauksen keulakuvana ja oman yhteisönsä uskonsankarina.”

Räsänen on saanut joukoiltaan marttyyrin kruunun, jonka kultaus on valmis, mikäli tulee sakkotuomio. Kun homojen ihmisoikeuksien polkemisesta julistetaan marttyyriksi, niin mikä olisi niiden palkinto, jotka ryhtyvät kiihotettuina tekoihin, kuten nykyisin Afrikassa ja 90 vuotta sitten Saksassa.

Kristittyjen, homoja tappaneiden saksalaisten sotilaiden vyönsoljissa luki Gott mit uns,  Jumala kanssamme.

 

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu