Pappislupauksen pakkopaidassa toistetaan Lutherin helvetillisiä uskonoppeja – piispojen pelossa

Pappislupauksen pakkopaita toimii tehokkaasti luterilaisessa kirkossa ja estää Raamatun totuudesta kertomisen.

Luther on nimeään kantavien kirkkojen epäjumala, jota palvotaan erehtymättömänä.

Kun Lutherin perusoppeja vertaa Raamatun alkuteksteihin, ei niistä yksikään kestä kriittistä tutkimista, alkaen kirkon kruununjalokivestä vanhurskauttamisopista.

Toinen kristillisyyden huijaus liittyy kadotusoppiin, jonka avulla Jumalasta on tehty kosminen Hitler, kirkon keksimän helvetin ylivartija.

Edes niin yksinkertaista asiaa kuin Markus 16:16 kadotusväärennys ei yksikään virassa oleva  pappi ole uskaltanut myöntää. Niin syvällä on piispojen hallitseman inkvisition pelko.

Toisaalta myös piispat ovat piispanlupauksessaan pukeneet Luther-pakkopaidan päälleen. Piispat seisovat ja vetoavat kasvottomaan epäjumalaan, jonka nimi on kirkolliskokous. Se päättää piispoja ja pappeja sitovasta Lutherin sanasta.

On vaikea keksiä pirullisempaa ajatus- ja sananvapautta kahlitsevaa apparaattia kuin kirkkolaitokset.

Vapaat suunnat, kuten helluntailaisuus, ovat paljon hirveämpiä tekopyhyyden pesäpaikkoja kuin kirkot, sillä niissä pääsevät ilman piispanpelkoa mellastamaan narsistiset psykopaatit, joiden ei tarvitse osata kuin muutama Uuden testamentin jae kadotushelveteistä.

Liian vähän puhutaan kristillisestä kadotushelvettipelolla johtamisesta ja sen aiheuttamista mielenterveysongelmista, joista traagisin osa johtaa itsemurhiin.

 

Ote kadotuskeskustelusta Facebookissa, jossa pohditaan hengellistä väkivaltaa:

Tapio  Tuomaala: ”Kirkko voisi päästää irti kadotuksesta ja helvetistä, joita ei löydy Raamatusta sellaisina kuin kristillinen teologia ne esittää. Aika moni on noista jutuista menettänyt mielenterveytensä, etenkin koettaessaan pelastaa lähimmäisiään.”

AB: ”tästä olisi kiva tietää enemmän. Jeesus puhuu evankeliumeissa kadotuksesta. Mitä muuta kristillinen teologia yleisesti aiheesta opettaa?”

Tapio  Tuomaala: ”Ei muuten puhunut, vaan tuhosta, ajallisesta. Luterilainen kirkko on väärentänyt jokaisen Ut:n kohdan systemaattisesti kääntämällä tuhon merkityksessä ikuinen kadotus, jopa lisäämällä Mar. 16:16 sanan kadotus. Eikä se ole ainoa kokonaisuus, jossa valehdellaan törkeästi.”

AB: ”Olen sitä mieltä, että tämä asia olisi äärimmäisen tärkeä selvittää.”

 

Tiellä luvattuun kuningaskuntaan

Kirkko on kuin Vanhan testamentin Jeriko. jota suojelevat paksut, voittamattomiksi rakennetut muurit. Jeriko estää pääsyn luvattuun maahan.

Jerikon Jumala toimii kirkon sanan mukaan ja heittää ikuiseen kadotukseen suurimman osan ihmiskunnasta naurettavan heppoisin perustein:  ”Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.”

 

Loppulause:

Luther on yksi historian suurimmista mulkeroista, jonka kirjaa Juutalaisista ja heidän valheistaan natsit käyttivät oikeuttaakseen holokaustin.

Sitä piispat, mitä palvovat erehtymättömänä jumalanaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu