Persujen bensapetos!

Sanna Marinin hallituksen aikana persut oppositiossa rummuttivat viikosta ja kuukaudesta toiseen, miten bensanhintaa on laskettava. Hallituksen kyselytunnit alkoivat vaahtoamisella tyyliin: ”Miksi bensan hintaa ei lasketa 50 sentillä litralta, kun se käy helposti, jos vain tahtoa riittää.”

Kun persut menivät hallitukseen,  niin he pystyivät laskemaan bensan hintaa 4,4 senttiä litralta. mikä on pelkkää bensakosmetiikkaa. Eikö siinä kaikki. Paljon autolla ajavien työmatkakulut nousevat, koska persuhallitus leikkaa matkakulujen verovähennysoikeuden 8 400 eurosta 7 000 euroon. Siten työmatka-autoilijoiden käyttökulut nousevat. Työn teostakin piti tehdä kannattavampaa, mutta käykin painvastoin.

Hups, niin pääsee käymään, kun osaamattomat tunarit pääsevät tekemään valtion budjettia.

Mitä tuleekaan tapahtumaan sotessa ja sosiaali puollella, kun persujen kuningasvaalilupaus bensasta on sössitty?

Meemi liittyy Iltalehden juttuun: ”Perussuomalaisille sataa kritiikkiä vaalilupauksen pettämisestä.

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan Perusuomalaisille sataa kritiikkiä vaalilupauksen pettämisestä "Jos Riikka Purra (ps) joutuisi vastaamaan näistä vaalipuheistaan oikeudessa, syytteenä olisi törkeä petos" (IL 16.9.2023) mtv IS

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan Sitä itkun määrää, kun äänestäjä ymmärtää, ettemme laskekaan bensan hintaa. Sanon vain: "Voi, voi, tosi harmi. Mã ymmärrän miltä susta tuntuu, nyyh" ja näytän tältä. STT STT uutiset @STTuutiset STT:n selvitys: Töihin ajavien kustannukset voivat nousta jopa sadoilla euroilla. Bensaveron lasku ei korvaa matkakuluvähennysten pienenemistä. 09:32 syyskuuta 23 11K Näytöt

 

Kyllä, Riikka Purra, bensan hinnasta pitää  puhua!

 

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan Riikka Purra 22 Jan 2022 22 Follow Terveisiä kiertueelta ja Lohjalta! Saako bensan hinnasta puhua ihmisten kanssa, arvatkaapa!

 

Eikä siinä taaskaan kaikki.

Riikka Purra ottaa lisää valtionvelkaa huimat 10 miljardia, vaikka piti säästää miljardeja. Ja koska Orpon kauhuhallitus työntää väkisin Suomea taantumaputkeen, niin ensi vuonna velkaa voidaan joutua ottamaan 25 miljardia. Kokoomuksen ollessa hallituksessa, valtionvelka on aina kasvanut huimaa vauhtia.

Kuva

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan Jukka Lindström @jukkalindstrom En ehkä ymmärrä taloutta, mutta mielestäni siină on ripaus ironiaa, että kokoomus, jonka 12 vuotta jatkuneen hallitustaipaleen aikana valtionvelka kasvoi alle 60 miljardista yli 100 miljardiin, on nyt huolissaan siitä, että jos se El ole hallituksessa, Suomi ottaa lisää velkaa.

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Muistatte varmaan kaikki ne sadut, joissa ilkeät hallitsijat ja kuninkaat vievät kansalaistensa rahat, ja elävät itse yltäkylläistä elämää- pitäen kansalaisia tyhminä. Me elämme nyt itse todeksi tätä satua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu