Perussuomalainen syväkyykky eli miten tullaan punavihreiksi, kateudesta

Kun kaipaa makeat naurut maanantaiseen apatiaan, niin ei hätää. Perussuomalaisten Suomen Uutiset on taattua tavaraa, jonka sisältö ei petä nauruhermoja.

Perussuomalaista kateutta Sanna Marinia kohtaan kuvaa Suomen Uutisten otsikko:

”MTV3 painuu syväkyykkyyn pääministerin edessä – avoin liehakointi herättää myötähäpeää”

Katkeransuolaisen hyökkäyksen kohde on Maria Veitolan vetämä ohjelma Yökylässä, jossa Sanna Marin esiintyi. Pihlajanmarjat ovat ketuille ja perussuomalaisille happamia. Erityisesti peruskatkeruutta herätti, kun naiset tykkäsivät Sanna Marinista samaistuessaan häneen.

Suomen Uutiset lainasi kauheinta kaikista twiiteistä:

”Maria Veitolan Yökylässä sanoin, Sanna Marin on ihan törkeän kova muija! Samaa mieltä Sanna Marin olet mahtava esimerkki meille naisille”.

Ehkä osa kateudesta johtuu siitä, ettei Riikka Purraa ole mainittu ”mahtavana esimerkkinä meille naisille”. Minkä esimerkin Purra antaa Suomen naisille, niin siitä olisi kiva kuulla perussuomalaisten mielipiteitä? Omat mielikuvat kun ajautuvat väistämättä  30-luvun saksalaiseen naisihanteeseen.

Perussuomaisten kattilan pohjaan palaneesta sokerista on syytä nostaa hyökkäys MTV3 vastaan:

”PS Nuorison puheenjohtaja Miko Bergbom kommentoi: ”Joku voisi sanoa sanasen siitä, mitä tämä mediakentän keskittyminen aiheuttaa demokratialle Suomessa. Nyt meno on mallia Venäjä.”

Artikkelin kommenteissa lukijat, tai trollit, kertovat, miten he eivät katso MTV:n ja Ylen ohjelmia. Ei tarvinnut montaa kommenttia lukea, kun Nimetön kirjoitti sen, mitä odotin:

”Alfa tv oli lanseeraamassa sellaista kristillistä ohjelmaa kuin Kompassi ja haki sille rahoitusta, mutta jotkut tahot, olikohan se STT, vaatiikin nyt tämän ohjelman tuotantotiimiä todistamaan, että kyseessä ei ole ajankohtaisohjelma. Ketkä ovat STT:n hallituksessa, ja kuka on sen puheenjohtaja?”

AlfaTV:stä tulee kristillinen Kompassi, jonka kustantavat kristillisdemokraatit ja jota AlfaTV väittää ajankohtaisohjelmaksi, vaikka kyse on maksetusta mainoksesta. Mutta kyllä perussuomalaiset tietävät, mikä puolue edustaa heidän kristillisyyttään. Eikä STT ole vaatinut, kuten Nimetön väitti, vaan Traficom epäilee lain rikkomusta.

Kun fanittaen lukee Suomen Uutisia, niin pää täyttyy disinformaatiosta. Ja kun pää on täynnä disinformaatiota, niin ylivuoto tulee joko suusta tai syväkyykyssä persuksista. Kun sen sijaan lukee Suomen Uutisia kuin mitä tahansa sanomalehteä, niin saa  palkaksi kunnon  naurut,  samalla kun pääsee kurkistamaan  rinnakkaistodellisuuteen, jossa vaikuttavat disinformaation lainalaisuudet. Olet sitä, mitä syöt.

+10

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu