Perussuomalaiset riemuitsevat tippa silmässä, kun antavat tuhansille viranomaisille kenkää!

Vantaalainen perussuomalainen poliitikko Tuukka Saimen blogissaan ”Hallituslähde: Tuhansille virkamiehille kenkää” riemuitsee perussuomalaisen politiikan riemuvoitosta ja kirjoittaa: ”Kun tällaisia uutisia lukee tulee tippa monella silmään pelkästä ilosta. Tulee tunne, että Suomella on jopa toivoa paremmasta huomisesta.”

Tippa tulee minullekin silmään, kun ajattelen erotettavia viranomaisia ja heidän perheitään. Jokainen erottaminen on tragedia, joka ei koske yksin erotettavaa, vaan myös koko sitä sosiaalista yhteisöä, johon erotettavalla on kosketuspintaa.

Miksi tässä näin kävi, että tuhansille viranomaisille annetaan kenkää, vaikka heistä on jo nyt puutetta, kuten Oskari Onninen todistaa kolumnissaan Syytökset paisuneesta valtionhallinnosta ovat vuosisadan silmänkääntötemppu.

On pakko, koska Riikka Purra petti äänestäjille annetut lupauksensa.

Petteri Orpo avasi korkin pullosta ja pakkohenkeä on nyt Suomen notkoissa ja kukkoilla ja järvissä ja kaupunkien kaduilla ja kodeissa.

Timo Soinin vaalipetosta pidin saavutuksena, jota ei kukaan pysty ylittämään. Olin väärässä. Videolla on lyhyt kooste Riikka Purran lupauksista, jotka hänen oli pakko tehdä päästäkseen valtaan ja joista tuli perusvalheita.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu